Drittunger, drittunger og ny veske.

Så jeg har herved konkludert med at bikkjene våre er de største drittungene ever. Jeg drar til San Francisco i to dager, hundene bare “OH NO, SHE LEFT, WE MADE HER LEAVE!!!! Gotta behave, gotta behave, gotta behave.” før de er solskinnsnuffs, med frokost på sengen og henting av avisen i de to dagene. Idet jeg går inn døren ser de på meg og bare “Oohh you’re back! We didn’t make you leave? Well, fuck behaving then, BAHAHAHAHA!!!!!”, før river sofaen i tre deler, voldtar soverommet, og dreper en hjemløs mann (neida. Joda).

Mannen drar på campingtur, og hva skjer? Hundene bare “Oh noes….. we DID make him leave…….”, før de danser i solnedgang til klassisk musikk og gir meg ryggmassasje. Chester tror at han nå har tatt over meg fordi mannen er borte, og det automatisk gir han rett til halve senga. Ja, halve senga. Her tror jeg at jeg kom til å få streeeekke meg ut fordi vi tross alt har ganske stor seng, og jeg burde kunne aaaaahhhh når det bare er meg her.

‘Burde’ er stikkordet her.

Drittsekk.

R sender melding og sier at han er på vei hjem, jeg sier at det er bra, for jeg har byttet inn Dottie i en ny veske og sønnen hans er i ferd med å drukne seg selv i badekaret av sorg. Aaaahhh, gi folk dårlig samvittighet dere, funker hver gang.

Mannen kom tilbake i går og hundene bare “PAAAAAAARTEEEEEEEYYY BAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!! NO NEED TO BEHAVE NOW!!!!!!!” før jeg sier at jeg ikke vil se dem på to dager, og Chester legger hodet på skulderen min og bare “Why…? Me loves you.” også levde vi lykkelige resten av våre dager.

Ellers er iPhonen min knust, jeg trenger ny i morgen fordi baksiden av den nesten kutter av meg fingrene. Jeg vil ha hus, jeg vil tatovere meg herfra til månen, og det er meksikanere som bader i bassenget vårt med klær på. Hey kjære folk, har dere hørt om den nye oppfinnelsen som nå finnes på markedet? Det kalles badedrakt!!!!!!

Ew.

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

4 Responses to Drittunger, drittunger og ny veske.

  1. KJ says:

    Du har sååå søte hunder

  2. Christine says:

    Nå var jeg sååå spent på hva slags veske du hadde kjøpt!!! Også bare.. var det ikke noe om veske! hehehe. Lurte du meg?

  3. Sandra says:

    Haha, sitter og ser på videobloggene dine ! ler meg ihjel Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette