Day 8: things that make you sad

…….

Jeg har tenkt, tenkt, og tenkt litt til…. jeg innser at jeg sjelden er ordentlig lei meg (det er jo bra?! Nei? JODA.) Jeg er ofte frustrert (JÆVLA FITTEPC!!!!!), irritert (Hooooooorenaboer!!!!), sint (Nek…nek, jeg håper du brenner inne) og forbanna (Nek igjen…NEKNEKNEK), men lei meg? Ikke ofte. De to tingene jeg klarte å tenke ut som gjør meg lei meg er:

 1. Dyremishandling. Her kan jeg grine 14 tusen bøtter….
 2. Urettferdighet. Men igjen, jeg blir mer frustrert og forbanna når urettferdighet skjer, enn lei meg.

Jeg tror jeg er for sta til å bli lei meg ofte, som regel blir jeg skikkelig irritert eller frustrert, så skriker jeg til det går over, kjøper meg nye sko og boom! Happeh happeh.

This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

2 Responses to Day 8: things that make you sad

 1. jan erik says:

  Jeg blir frustrer når en av oss er frustrert over NEK! Ikkje bra.

 2. Julie says:

  Hei! Jeg ELSKER deg og bloggen! <3
  Du er såååå kul!
  ALDRI SLUTT MED Å BLOGGE!!!!!!! Grin <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette