Fine dager, ny forelskelse og bryllupstæsj

Når du skal gifte deg og det bare er noen uker igjen er hele livet ditt om bryllup, det er nesten trist. I går skålte vi for å få et liv etter dagen er over, jeg vil gjøre andre ting enn å planlegge!!!!

Men, jeg har kronet meg selv til detaljdronningen. På bare noen timer fikset jeg fem gaver som skal spesiallages, ordnet party favors og verdens fineste merkelapp til dem, fikset siste del av dekor, blomster, musikkliste, gjesteliste og måltider. Chester og Dottie skal forresten få hvert sitt biffmåltid….jeg mener, seff.

Dessuten forelsket jeg meg i går: 

Nei.

Dere vet sånne magiske steder hvor atmosfæren gjør at du automatisk senker skuldrene og bare “aaaaahhhhh………” ? Ranchen vi skal ha bryllupet på er akkurat slik, atmosfæren er så rolig at med en gang du kommer dit er det nesten som du blir rusa på avstress….medisin. Dessuten er det bare rike, eldgamle pensjonister som henger der, WIN! De har en engelsk bulldog som vandrer rundt i lobbyen, hun har arbeidstid og greier. Det vil si, hun gjør jo ikke noe annet enn å laffe rundt og være søt.

Og disse henger rundt. LOVE!

Bassengområdet. Hvor jeg skal late meg i fire dager totalt, diskutere bordkort (les: Få forloveren min til å skrive på bordkort….for hun er min bitch) og lese.

Og for de av dere som har spurt om jeg kan vise bilde av brudekjolen min; Ikke enda! Jeg vil ikke at R tilfeldigvis skal klikke seg innom her (for han gjør det for å late som om han skjønner norsk…eh), derfor venter jeg. På selve dagen kommer jeg til å publisere både bilde av kjolen og diverse annet! Da på hildechristina.com og instagram (jeg heter haleychristina) på instagram.

Jeg dør av lykke.

This entry was posted in Fine ting, HC og USA. Bookmark the permalink.

14 Responses to Fine dager, ny forelskelse og bryllupstæsj

 1. Henriette says:

  Ser fantastisk ut Smile Særlig bilde med de lilla blomstene og rådyrene (?) Grin Lykke til med bryllup!

 2. Heidikvm says:

  Herregud, det der ser heeilt utruleg fantastisk ut! Gledar meg på dine vegner, håpar og trur dagen blir magisk. Smile

 3. Monica says:

  Åh, jeg lette etter liker-knappen da jeg så bildet av rådyrene! Herlighet så nydelig! Smile

 4. Marlene says:

  Hei! Jeg har sett mange videoer av deg på youtube! Du er fantastisk, jeg er helt enig med deg i irriterer meg videoene. Kult at du deler såpass mye av livet ditt med oss <3
  Du er den beste bloggeren jeg noen sinne har sett <3 hilsen en stooor fan
  Kiss

 5. Kristine says:

  Ser nydelig ut Grin Og gleder meg til å se kjolen!

 6. TulleGuten says:

  Du er en av de bloggene som inspirerer meg mest når det kommer til min blogging!!! Kan du sjekke ut bloggen min å si hva du synes om den? Hadde vært SÅ gøy, elsker bloggen din! Grin

 7. TulleGuten says:

  OK. men bloggen min er morsom da

 8. Brita says:

  Åh, så vakkert det så ut! Gleder meg til å se brudekjolen din!! Smile

 9. Anonymous says:

  Hva heter du på instagram?

 10. Gunn Elisabeth Aasen Kronstad says:

  Virkelig ett nydelig sted å slappe av før bryllupsdagenn Grin
  Super nydelig både inne og ute,og for ett herlig dyrebilde Grin Så utrolig søte de var Grin

 11. Nadia says:

  Kjempe fint. Ønsker deg lykke til Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette