Da jeg innså at jeg faktisk skal gifte meg (!)

Det å innse at man faktisk skal gifte seg er en av de rareste følelsene jeg har hatt noengang. Jeg har planlagt denne dagen i over et år, jeg startet allerede i juni 2011 med å finne sted og kirke. Siden da har det meste vært preget av bryllup, jeg har hatt denne dagen i hodet så lenge at jeg ikke helt vet hva tankene mine skal gå til når dagen er over.

En sen kveld jeg ikke fikk sove, da ting stort sett var helt på plass datt det plutselig ned i hodet mitt at i dag er det tre uker til du går ned kirkegangen. Dagen er faktisk her, den var ikke bare en fantasi eller en fjern drøm, dagen nærmer seg med stormskritt og det kommer faktisk til å skje. Frem til da var dagen litt som en standard plan, som noe som måtte planlegges. Jeg er en kontrollfreak, jeg er dronningen av å planlegge og når jeg planlegger går jeg inn i planner-mode (noen vil si bitch-mode….nesten det samme) og jeg glemmer fort hva jeg faktisk planlegger eller jobber imot. Da planleggingen var nært over og jeg kunne senke skuldrene, det var da tanken faktisk sank inn og det hele ble virkelig. Mennesker begynte å ankomme USA for ferie, siste forberedelsene er på plass og nå kan vi endelig bare vente og nyte. Vi fikk to og en halv uke til å bare føle på det hele og jeg gleder meg. Jeg gleder meg så fælt at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

De siste dagene har jeg handlet champagneglass med “Bride” og “Groom”, kjøpt inn en hvit bag med “Here comes the bride” skrevet på, og gravert gifteringene mine. Jeg har bestilt bryllupsgave til Rainier og forlovergave til Silje, jeg har brukt all min tid på å være en giddy unge som helst bare har lyst til å hoppe opp og ned og hvine som en liten gris. Endelig skal det snart skje, endelig kan jeg senke skuldrene og legge ansvar og tillit i andres hender. Jeg kan lene meg tilbake og se det hele utfolde seg slik det skal, jeg kan slappe av litt og fokusere på små, fine ting som spesiallagede ringskåler med navnene våre på, cake topper spesiallaget til oss og det å skrive “I can’t wait to marry you!!” på sms hver dag.

Konstante sommerfugler i magen, lilla lykkeskyer og ren bliss.

This entry was posted in Fine ting, Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

30 Responses to Da jeg innså at jeg faktisk skal gifte meg (!)

 1. Henriette says:

  For en fantastisk kaketopp (?)!

 2. Kjersti says:

  Hei! Jeg har nettopp sett på “ting som irriterer meg: blogglesere, gamle damer og folk med våpen” videoen din og jeg ville bare si noe. Skyting er en vanlig hobby i norge. Altså å skyte på blink. Og veldig mange av nordmennene går på jakt og tar “jaktprøven”. Jeg er en 13 år gammel jente som har skutt baneskyting i 4 år. Det har blitt en veldig populær og stor sport i norge.

 3. Anonymous says:

  Så utrolig herlig duppeditt til å ha på kaka. Du for storkose deg i ukene fremover til bryllupet! Grin

 4. Sara says:

  ELSKET figuren av dere! Nydelig familie, og liknet dere på en prikk Grin Gleder meg på deres vegne til den store dagen

 5. Moa says:

  Herregud, DET ER SÅ GØY Å GIFTE SEG!! Grin
  Jeg sitter enda og ser på bilder hver dag og ler for meg selv, hadde aldri trodd det skulle være så gøy!
  Enda bedre var det at svigermor ikke kom! Laugh

 6. Ida Bethina says:

  Hehe, må være en herlig følelse! Jeg liker også den dere skal ha på toppen av kaken, flott sak. Smile

 7. Hannepanne =) says:

  Den kaketopp saken var jo helt sinnsykt kul da!

 8. Jeg skal gnafse på kaketopp-puppene dine Watermelon Watermelon

  I dag er det 1 uke til vi kommer! Iiih! Duck Duck US Flag <—tog du 'an? (^.^)

  ….forlo…forlovergave til Silje? Tremble Pray Worship

 9. Lene Kristin says:

  Herregud som dette året har flydd unna! Du teller vel nesten minutter nå Smile Godt å se at du endelig kan senke skuldrene å ta deg en lilla chill pill, det har du godt av. Det kommer il å bli perfeksjon, hele bryllupet. Det er jeg sikker på

 10. Ida says:

  Fantastisk fin kaketopp!!
  Også har jeg lurt på en ting. Kommer du til å vise oss brudekjolen din? Grin

 11. Kristine says:

  Kan du vise brudekjolen din? Yes
  Dog

  • Jeg kommer ikke til å publisere bilde av den her, nei, men jeg kommer til å legge den ut i skjønnhetsbloggen min og på instagram når dagen kommer! Men ikke enda, siden det bringer ulykke om Rainier får se den!

 12. maren says:

  utrolig glad på dine vegne hilde Smile håper du får det utrolig bra fremover (vet du får det bra) lykketil med alt Grin digger deg <3

 13. Gunn Elisabeth Aasen Kronstad says:

  Så koselig å lese hverdagsbloggen din også Grin
  Så fine bilder du har lagt ut Grin
  Stillige glass du har kjøpt Grin Grin Likte dem kjempe mye Grin
  Kake topper`en var utrolig nydelig av dere fire sammen Grin
  Koselig sted dere skal ha bryllupsfesten deres og for en vidunderlig ring du har på hånden Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette