Bordkortladida, naboidioter, kari out and fluff.

De siste dagene har jeg gjort dette:

Det vil si, fikset bordkort og bordplassering og hvem som kan sitte med hvem og hvem som henger med hvem, og hvem som kommer overens med alle, og hvem som ikke kan sitte med noen, og hvem som går med hvem, og jeg skjønner ikke en dritt på hvem som kjenner hvem, og hva. Morsomste greia i verden. Det, pluss å notere ned hvem som skal ha fisk og hvem som skal ha biff. Offisielt det mest spennende jeg har gjort så langt i livet.

I dag har jeg kun gjort dette:

Spennende liv.

Ellers er jeg drita lei de nye naboene våre, jeg er overbevist om at dette stedet er hjemsøkt, en eller annen “Du skal for alltid lide over dustete naboer”-forbannelse hviler over oss. Nå har det flyttet inn en gjeng aper i tredje etasje, jeg tror det bor type 13 mennesker som bor i samme leilighet. Alle 13 liker å sitte ute HVER ENESTE DAG og spille musikk, spille på fløyte (true story), synge, spille kort eller le så høyt at det gjør vondt i håret. Jeg mener, har dere ikke en jobb å gå til? Noe å finne på? En hobby? Noe annet å gjøre enn å sitte på en jævla balkong og surre hver eneste dag, alltid, hver time, HELE TIDEN????!!!!!

Ellers er jeg glad den kinesiske restauranten vi liker kan engelsk:

Carry out. Kari out. Nesten det samme.

Det er forresten så varmt at jeg er overbevist om at overhuden min smeltet bort i dag. Gleder meg så mye til å vralte rundt i en brudekjole som veier tusen tonn og er klam som faen. KAN NESTEN IKKE VENTE. Neida. Det er det jeg har forlover til, hun skal få være min personlige vifte.

Nå skal vi gjøre dette resten av helgen:

KYOTE.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

3 Responses to Bordkortladida, naboidioter, kari out and fluff.

 1. Ihhh, überkyooote Chester! Hippo

  Jeg skal vifte med rumpa! Cow

 2. Jenny says:

  Kan du legge ut flere videoer av hundene? Kjempesøte!!

 3. Elizabeth says:

  Så deilig å nyte bassenget og kos med hundene under planlegging av mat og bordsetting Grin
  Skikkelig koselig Grin Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette