Fordi PMS kan være noe gøy det også

Du vet de dagene hvor du våkner og bare “AALLE HAAATER MEEEEEG!!!!!!!!!!”? Du ser en kanin og bare “Amagaaad, kanin…KANIN liksom.” Før du griner to bøtter vann og alle rundt deg inkludert bikkja ser på deg som om du har rømt fra nærmeste asyl. Det er ille når bikkja begynner å se rart på deg, han som synes gåsebæsj er en delikatesse og som er redd bæreposer. Når han ser rart på deg, det er da du vet du har nådd bunnen.

Seriously mom?

Du har vondt i ryggen og vondt i magen og hodet gjør vondt og sjelen din gjør ihvertfall vondt, og naboen som alltid banker i hytt og pine er selvfølgelig plassert på jorden bare for å ødelegge livet ditt. Når de nye naboene som av en eller annen magisk grunn synes det er supert å sitte ute på patioen sin og spille MUSIKK HVER JÆVLA DAG!!!! sier hei, knurrer du tilbake. Når du knurrer, da er det alvor.

Bilen din er for blå, leiligheten for varm og for kald på samme tid, sommeren er ikke fin for det er for mange bier og det står en eske på gulvet som du har lyst til å drepe med saks.

Du vil helst bare ligge sånn:

En hel dag, før du innser at hey…..

Jeg er 25 år. 1986 ble jeg født. Det betyr at jeg er voksen. VOOOKSEN!!!!! Uitfra dette innlegget skulle man jo trodd noe annet, men tallet er alt som teller (no pun intended). Med andre ord, om jeg har lyst til å ligge i fosterstilling en hel dag, mens jeg spiser cupcakes til frokost og griner av Care Bear filmen, så kan jeg faktisk det.

Så da gjorde man det.

THE END.

PS: Søtt.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

10 Responses to Fordi PMS kan være noe gøy det også

 1. I second that. Twice! Sick

  Og SØTESTE fangurrl’en In Love

 2. Telma says:

  Å få lov til å oppføre seg som en trassig treåring er det beste med å være voksen. <3

 3. Elizabeth says:

  Du har så riktig Hilde Christina Smile
  Må le av måten du får til og med pms til å være litt gøy også Grin
  Du er toppers Grin

 4. Caroline says:

  Hva slags rase er Chester! Utrolig fiiiin hund Grin

 5. Anonymous says:

  Hei, Hilde Christina!
  Lurte bare på om du kunne fortelle litt mer om den boken du skriver på, gleder meg til å lese den Smile
  Klem fra fast leser! Kiss

 6. Nora pettersen says:

  hvorfor er du så stygg hılde chrıstına

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette