SMS og babymennesker.

Å sende sms med R er som å sende sms med tanten min første gang hun fikk seg mobiltelefon. Det vil si ca 5 år siden haha. Neida. Joda. 

Haha I don’t know weekday d up tippy feel like?

Uhm…at det var..? I dag fikk jeg I LIFE TOY! Jauda, så jeg life toy too. Hva faen er en life toy? Hvordan kunne telefonen tro at det skulle være life toy?!

Ellers er jeg så lei mennesker som får seg baby, blir rusa på bleier og diaré og dermed forsvinner fra jordens overflate at jeg nesten spyr sommerfugler. I går klikket jeg meg inn på en side på facebook og jeg bare o…….mg.

Profilbilde er seff av snørrklatten, cover photo er av snørrklatten, trykker man på profilbildene er ALLE SAMMEN av den lille klatten. Veggen din er dekket av bilder av gutten og alle statusoppdateringer de siste månedene er ‘I dag klarte skatten å rulle over på magen av seg selv!’ (Big deal, det klarte Chester da han var noen uker gammel), ‘Lillegutt har vondt i magen!’ (Bryr noen seg?), ‘ÅÅÅHHH nå er lillegutt 3 måneder, 4 dager, 16 timer og 4 minutter gammel <3 <3 <3 <3 <3’ (Shut…the fuck up), ‘Favoritten til lillegutt er knust banan!’ Sensasjon. Virkelig. Favoritten min er knust barn på asfalt. <– den var kanskje litt i overkant. Neida.

Lillegutt har snørr på nesa, Lillegutt er best i hele verden, Lillegutt likner på pappaaaaan sin, Lillegutt har freeeeegneeeer, Lillegutt har mat klint utover hele verden, Lillegutt kan drite på egenhånd, LILLEGUTT ER FAEN MEG SØØØØØØT!!!!!!!!!!! Nei, Lillegutt ser ut som en potteplante med hud. Og hatt.
Det beste er ikke de som forsvinner og ikke kan være med på noe, det er egentlig at de som, når de først er sosiale må de vise oss de 237654273 bildene de tok av klatten sin i helgen. Nei, så interessant, jeg fikk liksom ikke nok av bilder av greia på facebook. Og når mennene får nok av babystyret blir det helt syntax error i hjernen deres og de bare VI MÅ VÆRE SOSIALE NÅÅÅÅÅ!!!!!!! Og jeg sitter der og bare muahahaha, sucker.

I tillegg er dette mennesker som er “It’s complicated.” med en fyr i tre år før de bestemmer seg for å få barn med tosken, som så vidt er over 20 og har en datter på 4 fra før. Nå er dere forlovet og dere levde for faen ikke lykkelig resten av deres dager.

ÆSJ.

This entry was posted in HC klager. Bookmark the permalink.

8 Responses to SMS og babymennesker.

 1. Tante says:

  kremt…….

 2. Vet ikke hvor jeg skal begynne og slutte å DØ av latter av dette innlegget. Cow

  Potteplante med hud.
  Panda Pig

 3. Hege says:

  hahahaha! Er en grunn til at jeg ikke har lyst på barn, ja Razz De fleste jeg snakker med om barn syns jeg er sinnssyk som ikke vil ha baby, jeg mener at det er omvendt..

 4. Beate Matilde says:

  Først må jeg bare si at jeg er ekstremt glad i barna mine. Men så:

  HAHAHAHAHA!! En potteplante med hud faktisk. Razz
  Heldigvis har ikke to svangerskap prega meg mer enn at jeg klarer og holde meg til jeg kommer på do før jeg tisser meg ut av latter. ROTFL

 5. Lene says:

  Du har akkurat samme tanker om barn som meg.Eksakt!!Smile
  Det er f**n ikke alle unger som er pene vettø.Her om dagen var jeg på nippet til å skrive “Lol”som kommentar på ett bilde en stolt mor hadde lagt ut.Er folk blinde?”Ååååå,så søøøøøt…….!”
  “Så vakker!”
  Jeg holdt på å le meg ihjæl.

 6. cassi says:

  Skjønner, Jævlig irriterende med små folk.. om de er folk i det hele tatt.
  Det eneste de sier er sikkert bruk meg som offer Cow 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette