Le squirrel og dumme mennesker.

Nå er det lenge siden jeg har klaget over dumme mennesker!!! Men først, bare for å gjøre dette litt koselig også, meet my little new friend.

Han satt en halvmeter unna skotuppene mine og bare “Elååå?! You got any NUTS?!”. Fra nå av skal jeg ha nøtter i lommene mine hvorenn jeg går, disse er ooooveralt. Jeg ender seff med å ha en samtale med den, bilene som kjørte forbi trodde nok helt sikkert jeg hadde rømt fra nærmeste galehus. Whatever, det er faktisk helt normalt å diskutere nøttekvalitet med et ekorn.

Når man snakker om ekorn, ekornene som bor rett utenfor her er seriøst idioter. Jeg kommer vandrende med mine to kjøtere i bånd og en ekornjævel sitter midt på en trestamme på nærmeste tre. Dottie er selvfølgelig helt “AMMAGAAAAAD LET ME EEEEAT IIIIIIT!!!!!!!!”, Chester er helt “I gotta shit, fuck the squirrel.” og istedenfor å gå oppover trestammen, hopper først idioten rundt 180 grader før han løper NED. Jeg mener… hvor dum er du da? Om du står foran en dør og du har alle deltakerne i Paradise Hotel bak døren og regnbuer og enhjørninger bak deg, så går du du ikke gjennom døren for f!!!!!

Men joda, dette kreket løp avgårde på bakken, rett foran Dottie og nå også Chester som var ferdig med å drite og jeg bare NOOOOOOO! og de bare MUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! og jeg måtte hale og dra og det var jævlig lite festlig. Dottie var 2 cm bak ekorndusten, men heldigvis var jeg raskere på labben enn det hun er. Holy shit.

Ellers er jeg så &%&$%# lei av mennesker som på død og liv skal bruke store ord når de ikke kan dem. Det er bedre at du bare bruker enstavelsesord en ape kan uttale, enn at du bruker en haug av store ord feil bare fordi du er like smart som en bøtte med vann og helst vil bli like smart som meg (HØHØHØ). I tillegg kan mennesker også greit gi faen i å direkte oversette alle engelske uttrykk til norsk.

Er det kult å snakke engelsk? Nei. Blir du kulere av å skrive engelsk? Nei. Kan du engelsk? Nei. SÅ IKKE SKRIV ENGELSK!!!!!!!!!!

Είστε ηλίθιοι. Σ ‘αγαπώ δεν είναι. Jepp. Fra nå av skal jeg bare skrive gresk, for jeg kan INGEN ord på gresk så det gir faen meg mye mening.

Den rosa veien. The pink way. Nei. NEI NEI NEI NEI. The cross way?! Er det korsveien, er det relevant, er det et utrykk? NEEEEEEIIIIIIII. La meg brekke det ned for deg: Du kan like mye engelsk som det jeg kan geografi så vær så snill og gi faen. Give fuck in to write englishe ord and expression when you english not speak can. For hell.

Jeg schønner meg ikke på mennesker. De er dumme som brød hele gjengen. Med mindre du leser dette, da er du trolig en av de som er fredet fra dumskapen.
Forresten er jeg så drittlei dårlig service at jeg nesten har lyst til å grine. I går fikk jeg kjeft av en dame fordi jeg returnerte en overmadrass som fucket til ryggen min. Om du ikke vil at folk skal returnere ting, så ikke ha returrett DAAAAA!!!! Deretter åpnet jeg døren til USPS mannen i dag han bare WATCH YOUR DOG!!!! som første ting han sa til meg. En høy, diger, afroamerikansk mann som er pissredd for en hund som står 5 meter inn i en leilighet. Da er du faen meg tøff. Så jeg lo av ham og sa “Shut up”. Han trodde jeg snakket til bikkja, der tok han feil.

Aaaah, det var dagens utblåsning, nå er jeg good to go resten av dagen. Snakkast!

This entry was posted in HC klager. Bookmark the permalink.

12 Responses to Le squirrel og dumme mennesker.

  1. Det er derfor vi har konvertert for lenge siden. Glassmanet og kylling ftw. Chick Peace

  2. Alexandra says:

    Du er råkul, men jeg mååååå bare pirke på en liten ting: Du sier “I tillegg kan mennesker også greit gi faen i å direkte oversette alle engelske uttrykk til norsk.” for deretter å skrive “la meg brekke det ned for deg” – let me break it down for you? Er ganske så sikker på at det er ganske så direkte oversatt, gitt Wink

  3. Carina says:

    Jeg elsker når du hater!!! Hold det oppe (keep it up)!

  4. Alexandra says:

    Vel, jeg skjønte ikke ironien her, og synes ikke du kan kalle meg dum bar fordi jeg brukte et smiley og ikke skjønte ironien akkurat her. Ironi og sarkasme er vanskelig å lese fordi man ikke hører tonefall, så da kan smileys hjelpe med det. Jeg leser bloggen din ofte og synes generelt du er veldig morsom og har utrolig mye bra å si – du er en motvekt til “rosabloggerne” og jeg skjønner at tonen du bruker i bloggen er noe av det som gjør den så morsom. – Men jeg synes ikke du skal “angripe” lesere bare fordi de ikke forstår ironi i gitte situasjoner. Jeg sitter igjen med en følelse at jeg er teit og dum og at du ikke ønsker at jeg skal lese eller kommentere lenger. Er det hensikten din? Det er godt mulig svaret ditt til meg var ironisk også, men da kan jeg si på forhånd at jeg ikke skjønte det heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette