Morsomste jeg vet i USA.

I USA er det mange ting jeg bare elsker å gjøre, en av dem er å dra til Social Security kontoret for å fikse et eller annet. Stedet er både veldig amerikansk, veldig trashy og veldig utenlandsk, alt på en gang. Amerikansk fordi de har reklame for nettsiden sin med Star Trek skuespillere og en pingvin på en TV-skjerm som forklarer hvordan du kan bruke nettsiden. Hvordan de kom frem til at det å bruke en pingvin var en lur idé er meg ukjent, jeg sitter alltid og stirrer som hypnotisert på skjermen fordi jeg ikke klarer å skjønne hvorfor de valgte en pingvin til den oppgaven. Det er ikke lov å filme der inne (JEG VIL!!!) så min tegning er eneste illustrasjonen dere får. Og da vet du at det blir bra.

Trashy fordi alt bunnslammet her i verden henger på dette stedet. Uansett hva jeg kler meg i ser jeg alltid ut som jeg skal på ball sammenliknet med ettervekstene, joggebuksene og skoene med hull i. Utenlandsk fordi det aldri er noen uten aksent der. Noe som gjør at jeg umiddelbart er screwed, me no skjønna aksent.

Så kommer det inn en gjeng med folk..vesener…ting. De så ut som en gjeng fortapte høner på vei til Bergen og R’s konklusjon er seff at de er europeiske så han sier høyt “It’s your people honey!!!”

For når man er fra et europeisk land så er man selvfølgelig automatisk på lag med alle hønene som er fra et eller annet latterlig europeisk land ingen bryr seg om Polen. Så bare på faen da vi besøkte sushirestauranten vår på vei hjem sier jeg høyt IT’S YOUR PEOPLE HONEY!!!! Japan, Kina, Korea, Philsk. Det går for det samme.

Så dro man på posten og igjen er jeg screwed, for der er ingen der uten aksent heller.

Dame: Huasumdaran im maranbam?
R: Yes.
HC: …….what did she say…?
R: No idea. Just smile and nodd.

Så ja. Fin dag. Om noen ikke trodde meg på Star Trek reklamen, BAM!

Om noen lurer på hvordan svigerfar ser ut, så er det sånn. Det har jeg til og med lov å si for det var faktisk R som påpekte det. Nå er han japansk…men igjen, det går jo for det samme.

God helg!

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

4 Responses to Morsomste jeg vet i USA.

 1. Maren S.R. says:

  Huasumdaran im maranbam? ROTFL

 2. Maren S.R. says:

  ROTFL <- definitivt den beste og viktigste av alle smileyene det går an å ha her! Grin

 3. Anne Grethe says:

  Skjønner at jeg har gått glipp av noe, de hadde ikke noen pingvin sist jeg var innom. Føler meg nesten litt snytt!

 4. Tone says:

  Gode gamle “nikk og smil” – den beste oppfinnelsen i verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette