Date night og happy pig.

Vi dro for å se The Woman in Black i dag og for det første syntes jeg filmen var teit, for det andre fant jeg dette kortet i lommeboken min og jeg aner ikke hvor det kommer fra.

Det er jo fantastisk kult, men hvor i all verden har jeg fått det her hen? Uansett vil jeg ha flere. The pig of happiness. Fantastisk.

En tullete ting med USA er militæret. Det er ikke slik at man må i militæret når man blir 18, army’en består av frivillige idioter uten noe annet i hodet enn det å leke med våpen, gå i uniform og være stor gutt. Man skulle tro de var respekterte og høyt opp på menneskelisten, men neida. Allikevel er det hele med militæret en big effing deal og det fikk jeg bevist i dag:

Jaha. Sønnen din er i marinen og du følte at det var så viktig at du må ha det på registreringsnummeret ditt? Det er jo ikke akkurat sånn at det er noe å skryte av, men det har ikke folka forstått. Det er kult vett, selv om man er borte hele året og ikke tjener mer enn en gjennomsnittlig sokk. Om noen lurer, semper fi er “slagordet” til marinen her. Det betyr for alltid trofast. Nei, så kult.

Generelt synes jeg verden er teit. Ikke bare sier vilt fremmede i butikken, på bordet ved siden av oss på restauranten, eller folk som går forbi deg på gata “Bless you!” når du nyser, de synger også R&B mens de spiser. I tillegg så jeg trailer for Snow White og The Lucky One og jeg merker jeg synes alt kan gå og dø. Ikke bare måtte de bruke Vanessa Hudgens og en av de helvete Olsen-tvillingene i Beastly, de skal nå bruke Kristen Stewart i Snow White? I hvilket univers er hun “fair’er” enn Charlize Theron egentlig?

Og Zac Efron i en film basert på Nicholas Sparks bok? ZAC EFRON??!! Det var ikke nok å bruke Miley Cyrus eller????!!! Gah, verden suger.

Neida. Vi har rosa trær overalt så da er ting egentlig helt ok.

Folk klager fordi vi ikke hadde vinter i år. Ja uff, så trist.

Forresten husker R navn like godt som jeg husker Fadervår på gresk:

R: Well he used that..Elizabeth Smart or wherever her name was.
HC: Elizabeth Smart…? Umm…..
R: Yeah! Elizabeth Smart.
HC: She’s never been in a Nicholas Sparks movie…
R: Oh you know…that girl that he always uses.
HC: Umm..Rachel McAdams..?
R: Yes her. He used her a lot!
HC: Yeah… one time…
R: They shouldn’t use Rachel McPherson all the time.
HC: Rachel McAdams..
R: Yeah Rachel….umm… ..whatever her name was.
HC: Btw, it’s Elle McPherson and she’s not an actress..
R: I dont give a crap about Rachel McDonald’s.
HC: Rachel McAdams..
R: Yeah. Her.

Jadda.

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

11 Responses to Date night og happy pig.

 1. Pig
  Amagaaad, pig of happiness??? WANTS!
  Pig 2

 2. Tante says:

  Du fikk den i julekalenderen din av tanta di Laugh . Prøver å finne ting som passer til deg, og noen ganger treffer jeg blink!

 3. Tone says:

  Du har verdens kuleste tante Grin

 4. Ragni says:

  http://www.edwardmonkton.com/

  Der finnes mere Smile Min største drøm er rosa trær overalt, de er sååå fine!

 5. Regine Andrea says:

  Haha, the pig of happiness! Me like! Grin Men ikke Zac Efron er da ikke så ille… Han er jo flink og ganske over gjennomsnittlig fin. Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette