Hund funnet!

Da jeg så denne lo jeg rett ut. Ikke fordi det går an å være så dum at man tar med seg en grevling hjem for mennesker er kjent for å være dumme, men fordi jeg kan tenke meg hva som surrer i hodet på den stakkars grevlingen.

ROTFL

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

5 Responses to Hund funnet!

 1. connie says:

  hahahahahhaha jeg HÅPER han leverer den til noe ala dyrebeskyttelsen! Tenk deg han kommer inn med den og bare “Hei, jeg fant denne herreløse hunden blabla.”
  Stakkars lille “hund.”

 2. Heidikvm says:

  Det verste er at eg faktisk drøymte at eg hadde ein grevling med halstørkle som hund i natt….

 3. Helena says:

  Dette var en relativt vellykket practical joke i regi av vennene hans Smile Det verste var vel egentlig alle de som faktisk ringte ham og skjelte ham ut fordi han ikke visste forskjellen på hunder og grevlinger.

 4. Silje says:

  Haha, dette er sikkert en spøk, min uansett har noen i dette landet hatt en grevling i stua!!! ;P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette