Dette. Er. Morsomt.

Jeg skulle ønske jeg klarte å bli så ekstatisk over en svamp ROTFL Laugh

Oh my gosh!

This entry was posted in Videoer, Ymse ladida. Bookmark the permalink.

12 Responses to Dette. Er. Morsomt.

 1. connie says:

  hahaha og my gosh!

 2. Yvonne says:

  Ahahaha, denne videoen er helt hysterisk Grin Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å bli så begeistret for en svamp Grin

 3. Mari Elise says:

  O.M.G! Hva faen???

 4. Hege says:

  hahahah, imponerende engasjement over en svamp Razz

 5. Henriette says:

  Haha Grin Så morsomt ut da Grin

 6. Heidikvm says:

  Hahaha, sååå søt dame. “oh my gosh”

 7. Maren S.R. says:

  Ååååh sånn vil jeg også ha!!!

 8. Monica I says:

  Måtte dele denne på FB, utrolig bra…

 9. Maria says:

  Haha, nesten som en femåring som aldri har sett snø eller noe. Genialt! Yes Cool

 10. Emilie says:

  I LOVE TO WIGGLE! HAHA Grin

 11. Oh my loooooooord. Hahahahaha!

 12. Moa says:

  Hjelpe meg, får hun orgasme av å leke med svamper? Silly
  Hva enn den dama går på – ME WANT! Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette