Ja, jeg lever.

Jeg kom plutselig på at jeg har en blogg til… og jeg er i live, lover. 2012 er sånn ca verdens mest hektiske år, jeg har nesten ikke tid til å huske hvem jeg er. Jeg har riktignok tid til å se alle episodene av Buffy på Netflix. Netflix er min gud. Idiotien fungerte ikke her om dagen og jeg bare LIVET MITT ER OVER, WÆÆÆÆHHHH! Før jeg disconnected (husker ikke ordet på norsk, orker ikke bry meg) hele systemet og ble Mrs. Teknisk og fikset det. Jeg er et geni.

Trist? Ja. Men serr, alle disse moderne vampyrene kan gå og legge seg i en pytt med spy, gi meg Spike og Angel. På et fat. Med sarkastiske kommentarer på toppen.

Når man snakker om vampyrer, plutselig skulle man på cocktail party med disse Vampire Diaries menneskene igjen….og jeg merker jeg ikke har så altfor lyst at det gjør noe. Men hey, en unnskyldning for å dra til Santa Monica, shoppe ny kjole og ha girls night out med fine folk? Greit nok, jeg overlever. Jeg er glad mine dypeste dilemmaer går ut på hva slags kjole jeg skal kjøpe av de 10 jeg har funnet og liker…jeg merker det ikke er synd på meg. Jeg sitter her og bitcher over at jeg ikke vet hva slags kjole man bruker i strandbryllup, når naboen ikke har to armer. Eller, han har jo det da…eller hva vet jeg, jeg kjenner ikke naboen. Poenget var at det ikke er synd på meg. Jeg bare klager fordi jeg kan.

Det skjer noe hver eneste måned frem til…desember. No joke. Jeg gleder meg til dette året er over, jeg irriterer meg over at det er over 10 måneder igjen. Igjen, det er ikke synd på meg.

Hvem skulle visst at bryllupsinvitasjoner er et jævla styr? Det er ikke bare å få design og finne ut hva som skal stå på de, neida. Heldigvis har jeg en fantastisk forlover som har laget design til oss og det blir INSAAANE FINT!!!! … hva var poenget? Ja, invitasjoner er et jævla slit. Når man endelig har utvekslet 14 mail med sin mor fordi man 1. Ikke vet hva som skal stå på norske bryllupsinvitasjoner. 2. Ikke kunne brydd seg mindre, og endelig har klart å finne en ok tekst, så er det innpakningen. Ikke bare konvolutt, neida…..kart, et sånt annet kort som skal ligge inni der, greia som skal være utenpå, belly band (elsker ordet) og deretter klistremerke utenpå?! Og seff må jeg gjøre dette i to operasjoner fordi halvparten av invitasjonene er norske og andre halvparten er amerikanske. Serr, jeg er glad vi må underskrive en kontrakt som sier at vi aldri skal skille oss, for gifte meg igjen etter det faenskapet her har jeg serr ikke nerver, ork eller hode til. Og nå er det bare 3 uker til vi skal på jesuskurs. Kan noen vekke meg når året er over? Takk.

Også er det alle disse selvgjordte nekene som “Jeg håndlagde alle invitasjonene selv jeg, daaaa!!” og tror de skal få ros for det. Om du håndlager 200 invitasjoner og tror det er smart av deg er du enten dum, fattig eller begge deler. Man leier jo folk til å gjøre alt man kan leie folk til å gjøre ikke sant. Det er tross alt det vi har meksikanere til.

I går snakket jeg på telefonen på norsk. Etter å ha kun snakket amerikansk i …..måneder. Munnen min bare “Umm…. åssen faen funket det her igjen?!” VANSKELIG. Gleder meg fryktelig til bryllup hvor jeg må kjefte og skrike på både norsk og amerikansk. Det blir type “Fucking get den jævla forp**** piece of shit greia over dit og where the fuck er blomstene mine??????!!!!! Give me brunost!!!!!” Aaaah, jeg er så glad jeg ikke skal være min egen forlover. Egentlig er jeg glad jeg slipper å omgås meg selv, jeg har nok med å være inni mitt eget hode. Per nå er det ca fullt av alt i hele verden med telt på toppen.

I går feiret vi tre ting på en gang. To av de kan jeg ikke dele, den siste er fordi vi nå har kjent hverandre i to år. Det føles som ti. Jeg vet ikke om det er positivt eller negativt. Forresten har vi fått ny seng. Man skulle jo da tro at det betydde at jeg slapp å ligge på utsiden av den, men neida. Større seng betyr bare at BEGGE bikkjene kan ligge på tvers mellom oss. Sånn:

Serr, jeg flytter ut snart. Neida.

Men ja, er i live, er hektisk, er glad, er sint, er rusa på livet, er irritert, er fit for fight, er uthvilt, er trøtt, er fantastisk, er lattermild, er sutrete, er glad i dyra, er glad i mannen, er spent på alt faenskapet som skal skje de neste månedene (ogherregudsomjeggledermegtiljegkandelefantastisketingmeddereholyshit).

Stunt double ønskes.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ja, jeg lever.

 1. Zombie Killer Pirate
  Pirate-zombiekiller.forlover til tjeneste!
  Mwahahaha, du tilgis alt fordi du ser på Buffy Vampire Heart Panda

 2. Tone says:

  Hahaha. digger tegningen din! Jeg har det sånn selv for tiden, enda jeg ikke har en bedre/verre halvdel i sengen. Katter er mindre enn hunder og man skulle ikke tro de kunne breie seg ut og være noe særlig i veien, men joda, det mestrer mine to fint. Har på følelsen hver eneste natt at jeg ikke kan røre meg uten å sparke (ufrivillig) borti noe pelskledd nede i fotenden, og er nødt til å ligge på skrå fordi den feiteste av dem absolutt skal ligge på midten på yttersiden.

  Ah, disse dyrene… Razz

 3. Alice says:

  Spike <3
  Anbefaler Firefly hvis du vil ha flere ting å distrahere deg selv med. Samme skaperne som Buffy og samme herlige humoren. Men under 20 episoder Frown

 4. Madeleine says:

  ” Give me brunost!!!” ahahahahaGrin

 5. Tone says:

  Gratulerer med både det du kan og det du ikke kan dele. Feiring er alltid bra Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette