Smileys. Er. Seriøst. Ikke. Et. Krav.

I rest my case. Det er ikke mulig lenger å skrive en tekst uten å bruke Smile Smile Wink Wink Wink Razz Razz, for da er man mindre hyggelig…?

Jeg er så pisslei Razz Skikkelig idiotisk egentlig Wink Smile

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

19 Responses to Smileys. Er. Seriøst. Ikke. Et. Krav.

 1. Ida Bethina says:

  Haha, reaksjoner med én gang man ikke skriver som en fjortis. (Dessverre bruker jeg litt for mye smileys selv da, kanskje i overkant mye noen ganger.)

 2. Jeg kjenner et sterkt behov for å henge visse mennesker som ikke kan tolerere at ”smileys” ikke er noe som inngår i min skrivemåte. Beklager at jeg prøver å være litt seriøs her, liksom.
  Jeg må forresten legge med at du er min gud, du skriver så fantastisk bra. I tilleg er det jo morsomt å lese, så bloggen din har holdt meg våken mange netter!

 3. Lena says:

  Joda serr, man MÅ jo bruke smileyer for å vise følelser! Neutral Neutral Cry Cry Cry Grin Grin Laugh Laugh No No ROTFL Cute Shy Cat 2 Reindeer <- Bare se. Evil Grin Razz Wink Smug

 4. Linda says:

  Nå som sosiale medier har blitt så viktig i folks liv har vi utviklet en måte å vise følelser på siden ting lett kan misforstås over nett.
  Jeg har selv hatt situasjoner på jobb hvor jeg har skrevet mail og personen har tatt meg i å være superstreng når jeg egentlig i mitt eget hode var hyggelig, så jeg føler meg egentlig tvunget til å skrive smilyer, selv i jobbsammenheng, for at atmosfæren ikke skal være så anspent.
  Det er noe annet når man vet hvordan folk er og kjenner til hvordan dem formidler ting. Jeg selv fikk samme følelsen i en mail med deg for noen dager tilbake, før jeg kom på at hey! for det første er du sånn, er trossalt en av tingene jeg liker ved deg, og for det andre er dette jobb, du har sikker utrolig mange henvendelser og da er det mer effektivt med et kort og kontant, informativt svar, det skjønner jeg svært godt og kjenner meg også igjen i det.
  På en annen side kunne du fort ha skrevet takk for tipset til denne jenta til tross for at du allerede visste -> Smile

  • Bloggen min er jobben min ja, derfor er jeg ikke helt Smile Smile Wink Grin i den sammenheng, det er ingenting jeg synes er så uproft som å få mail fra firmaer og slikt med smileyface. Jeg pakker ikke inn ting, ei heller synes jeg det skal være nødvendig. Smileys er seriøst bare onde.

   • Linda says:

    Død over smilyene!! Hahaa!!! (Nå som jeg har vent meg til å bruke smily synes jeg faktisk det er vanskelig å la være å legge til en “Razz” her, skrekk og gru!)

 5. Telma says:

  Gaaaah. Jeg merker at jeg føler sosialt press for å MÅTTE bruke smiley i hver eneste jævla settning for at folk ikke skal tro jeg er sur.

  Jeg savner gamledager, da ingen visste hva smiley var, og merkelig nok klarte å kommunisere helt fint skriftlig. Det folk derimot visste var hvordan og når man bruker store og små bokstaver, komma, punktum og utropstegn.

 6. Jeanett says:

  Et “takk for tipset, men jeg er allerede klar over det” f.eks hadde jo unektelig vært et hyggeligere svar. Selv uten smileys.

 7. Tone says:

  Jeg er fæl til å bruke for mye smileys selv, nettopp for å understreke “tonefall” i det jeg skriver, men det er absolutt ikke noe must! Man bør vel være oppegående nok til å kunne forstå at ting ikke er ment bitchy selv om det ikke står Grin Grin Grin Grin Cool Cool Yes Yes In Love In Love In Love In Love In Love overalt..?

 8. Siri says:

  Haha, “før i tiden” når folk ikke helt hadde mestret det med smiletegn så var selve utropstegnet en form for å uttrykke seg etter en setning. Et utropstegn kan både være positivt, negativt, varslende og uttrykke glede. Samtidig så synes jeg hun gikk litt i mot seg selv, i og med at hun selv ikke hadde noe smiletegn når hun først startet samtalen. Hun endte den ikke med ett punktum engang. Makan til frekkhet altså! Hun måtte ha vært skikkelig sint når hun skrev den kommentaren, siden hun ikke klarte å avslutte den en gang.

  Rock”on!

 9. Frøken. says:

  Så bra skrevet! Det finnes dessverre alt for mange idioter, men de har retten til å leve de å.
  Takk for at du skriver mer meningsfylte innlegg enn mange andre.

  Ps. Du er fantastisk.

 10. Alice says:

  Folk er overfølsomme når det gjelder nett og sms Thinking Her i England ser jeg sjeldent smilyer, men jeg voldtas av x-er! “Im in the canteen xxxx”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette