Et hundeliv.

Du må stå opp tidlig fordi gryntevalpen sitter og grynter over livet. Hun har det nemlig så fryktelig vondt og livet er så trist. Endelig oppe, frokosttid og fordi den ene valpen dytter på deg og den andre dytter på døra ender du opp med å søle hundemat utover hele verden. Frokost er servert! På gulvet.

Så spyr den ene utover gulvet før den andre driter suppe på soveromsgulvet ditt. Mens du forsøker å tørke og vaske, må den tredje ut for han har schikkeli diarè så du stabler deg ut med en hund i bånd mens du dytter de andre inn så de ikke følger etter. Vel ute lukker du døra og går avgårde. Hund nummer en sitter og fiseskiter på gresset, da kommer plutselig hund nummer to og tre ut også. De har skjønt åssen man åpner døra, tjohei! Èn dritehund i bånd og to andre løs og du begynner å forbanne livet.

Du vil ta inn hund to og tre som begge er løse og rusa på frihet, men hund nummer en sitter og trøkker og trøkker og det er tydelig at her er det om å gjøre å trøkke for livet, så å gå inn med de to fungerer ikke. Hund nummer en driter masse, hund nummer to driter mer og da du endelig har fått orden på driteposer og klarer å samtidig sørge for at ingen av de to løse stikker til helvete, begynner valpen å leke med båndet til han som er i bånd og hun surrer seg så inn at hun får helt panikk før du må kaste deg på den ene for å løsrive den så den andre kommer seg løs og idet du får løs den første forsøker du å hjelpe hun som har surret seg inn og det viser seg at hun bare leker med det jævla båndet og hun hopper på deg og hun lukter bæsj.

Med potebæsjespor på buksa forsøker du å komme deg inn med tre løse hunder og seff: Ved døra di sitter det ei jævla katt. Du får dyttet to hunder inn før den tredje løper avgårde på kattejakt og du må suse avgårde for å sørge for at kattejakteren ikke blir påkjørt.

Hvorfor har vi egentlig hunder?

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

10 Responses to Et hundeliv.

 1. Anna says:

  Gotta love it! Får meg til å tenke på Felix, vår mannevonde blanding av rottweiler og dobberman. Alltid like gøy når han hoppa over gjerde i hagen, kan du tro. Fremmede mennesker, spesielt på sykkel, er jo så morsomt å løpe etter. Mhm.

 2. Ibe says:

  Fordi i det øyeblikket de ser på deg med store brune øyne og stikker en våt snute inn i hånda di er alt tilgitt. Derfor Smile

 3. Aslaug Marie says:

  Fordi de slikker all bodylotionen av beina dine når du kommer ut av dusjen.

 4. Tone says:

  Fordi de er så himla mye mindre MØ enn mennesker! (For å si det på glassmanet-språk.)

 5. Maylen says:

  Leste dette innlegget høyt for samboern, og vi lo oss skakke altså! Makan til supermorsom måte å skrive på!
  Laugh
  God bedring til vofsene!

 6. Marit says:

  Ler så jeg griner her jeg sitter. Sliter nok med en hund som gjør som han vil jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette