Nala – Ny fostervalp(delfin)!

I helgen hentet vi en fostervalp som het Gregory, men det ble fort klart at han ikke kunne bli her. Han var ekstremt stresset og klarte ikke å falle til ro, de to andre i huset likte ham overhodet ikke og alt var bare feil. Han var riktignok veeeldig søt:

Dagen etter fikk han komme til en ny familie uten hund fra før og vi hentet Friday! R døpte henne riktignok Nala fordi hun minner om en løve.

Hun er 6 måneder gammel og hun grynter som en delfin. Hun snakker og snakker og snakker, akkurat som om hun går rundt og diskuterer med seg selv, søteste ever! Hun høres ut som en krysning mellom en sel og en delfin, spesielt når hun er mindre fornøyd fordi det ikke er plass til henne i sofaen eller senga begynner hun å gryntesnakke for seg selv. Derfor er hun nå kalt dolphinpup!

Hun er den største fostervalpen vi har hatt til nå, R er offisielt forelsket og vil beholde henne. Jeg har riktignok null plass i senga om natten så det nekter jeg!! Hun ble overlatt til et shelter fordi familien som eide henne hevdet at hun klikket på ungem deres. Hun har riktignok lekt med en 11 måneder gammel baby der hun var før hun kom til oss så jeg har en mistanke om at hun ikke akkurat klikket på ungen uten grunn. Hun er ekstremt glad, hun logrer med absolutt hele kroppen når man hilser på henne, cuteness! Du ser litt av hvor HAPPEH hun er i denne videoen.

Hun elsssker å kose og skal helst ligge på føttene våre. Setter man seg i sofaen kommer hun susende og planter seg på fanget vårt.

Hun har forresten pup-liner:

Jeg håper hun blir adoptert fort, for R er allerede helt in løøøøøv og går rundt og sier “But she’s sooo cuuute!” annenhvert sekund og jeg gidder ikke kjøpe ny seng. Hun er silkemyk, typisk valpepels fra labrador. I tillegg er hun megavalp, hun har ikke styring på noe som helst, alt bare ruller og tumler avgårde.

CUTENESS!

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

17 Responses to Nala – Ny fostervalp(delfin)!

 1. Jeg forstår R; denne søtklumpen her hadde jeg hatt trøbbel med å gi fra meg. VAKKER! Moon Star

 2. Elenah says:

  Så fin hun er! Hvor lenge har dere fostervalpene? Er det slik at de bor hos dere til de får et permanent hjem, eller går de fra fosterhjem til fosterhjem?

 3. Line B. says:

  Skjønner R veldig godt! Nala er søt Grin

 4. Trudelutten says:

  Haha dere kommer til å ende med 17 hunder og en frosk, bare vent Grin

 5. Tone says:

  Fiiin! Sett henne på første fly hit, vi tar henne Grin

 6. Luggen says:

  Guuuuuuul kjærlighet <3 <3 <3
  Istedet for å kjøpe en ny seng kan dere jo evt bare bygge på senga, som en slags "sidevogn på motorsykkel"- seng Smile

 7. Mika says:

  Så søt! Kan ikke skjønne hvorfor noen skulle skaffe seg en valp når de har en baby på noen mnd bare….da vil de umulig få nok tid og overskudd til valpen. Ble for mye for dem tenker jeg….

  • Det vi tenker også. Om de hadde hatt hjertet på rett sted kunne de jo enkelt gitt henne til et shelter som adopterer videre, fremfor et shelter som bare tar livet av de som ikke blir hentet innen en viss tid. Håper den familien der får malaria hele gjengen, knurrrr!

 8. Maylen says:

  Så nydelig! *inlove* Heart

 9. Linn Kristin says:

  Ååh, hun var nydelig <3

 10. Hanne says:

  Ååå, fine løvedelfinvalpen! Jeg synes hunder som prater slik er så herlige, og man kan jo “diskutere” med dem også Grin

 11. Lene Kristin says:

  Herremin så flott hun var daaa!!! Elsker dyr med pupliner, så mega skjønt.
  Ja hun har sikkert klikket helt på en kid, uten grunn… Blir så irritert når folk prøver seg med den der…
  Nabo bikkja vår, Marco er verdens herligste. Har aldri sett en vond ting i han. Så prøver datteren til naboen seg på et han beit henne, da hun prøvde å ta han inn i hundegården. Hun har ihvertfall ikke dradd han med seg i full makt og tvunget han til noe han ikke er vant til. Jævla megge. Dette er liksom den gutten som sitter på fanget mitt med snuten sin helt opp i trynet mitt å nusser meg over hele trynet. Finnes ikke et ondt bein i han stakkars.

  Du lar jo ikke en liten unge bare gjøre som den vil med en bikkje, det sier seg jo selv at det er stor sannsynlighet for at den ungen er grusom, og hunden blir forvirret og prøver å komme seg vekk eller beskytte seg eller noe.

  Håper den får seg et fint hjem, det fortjener den Smile finaaaaa

 12. Anniken says:

  Kjøp en svær biabed til dyrene, så har du plass til 2-3 til Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette