Flyvefisk.

Flyvefisk, dere. Flyvefisk tror jeg ikke at jeg vet hva er, men jeg gjetter på at det er en fisk som flyr og i det i seg selv er ganske fantastisk. Jeg mener, tenk på fisken i havet som bare kan svømme rundt, ikke huske noe og spise tang og døde krabber. Det må være et trist liv så da fisken lærte seg å fly var det ganske revolusjonerende og fisken gikk fra deprimert og ensom til YEAH I CAN FUCKING FLY BITCH!!!!!!!

Flyvefisken fikk tildelt vinger av gud som ikke finnes, det var en kvinne. Hun het Magda og hun følte medlidenhet for den stakkars fisken, la oss kalle ham Bob. Bob the Fish.

Bob the Fish hadde et vanskelig liv. Han var alene i verden, ingen som klappet ham på finnene, ingen som laget tang på sengen for ham. Han hadde vært singel hele livet og foreldrene hans la ikke engang merke til ham. Han ble fiskemobbet da han var liten og de onde ordene satt ved ham hele veien. “Du er en fiskejævel!” sa det og det var sårt. “Du kommer til å ende opp som sushi!” var også populært. Å bli sushi var en gang en ære, men etter Fiskekrigen i 2002 var det ikke lenger en ære å bli spist rå. Den største ære i fiskens verden var å gifte seg med en fiskekvinne og få masse rognebarn. I tillegg var det viktig med en fiskeutdannelse, Bob hadde ønsket å bli lege, men fordi han ikke så så bra som han burde kom han ikke inn på Fish Academy.

Bob hadde gitt opp, han så ingen ende på hans fiskete eksistens, det var vanskelig å bryte ut av fiskemønsteret. Han følte i sitt fiskehjerte at han var ment for større ting, men mulighetene var ikke der.

En dag satt Bob ved steinen sitt og så på alle de andre fiskene leke i en blikkboks. Blikkboksen hadde vært der i tre år, og fordi det var en boks for fiskeboller synes Bob at det var ganske hyklersk å leke med den, det føltes ikke rett i hans fiskehjerte. De andre fiskene brydde seg ikke, de ville bare ha noe å leke med. Idiotene. Bob satt som vanlig og bannet på innsiden på fiskisk, da han så et lys i det fjerne og der var Magda gitt. Magda er ikke særlig pen, til tross for at hun er gud og tross alt kan knipse med fingrene og bli vakker. Men Magda tror på det indre, derfor valgte hun å se ut som en krysning mellom Medusa og en annen stygg person, men jeg klarer ikke å huske noen stygge akkurat nå så forestill deg heller den styggeste personen du vet om, og det er henne.

Magda sa at hei Bob, jeg ser at du er en fisk med indre verdier og jeg ønsker at du skal utrette fine ting i livet, derfor vil jeg gi deg evnen til å fly. Fly som fuglen, FREE LIKE THE BIRD! Bare at du er en fisk, har skjegg og teite finner her og der. I tillegg lukter du fisk. Men det er ubetydelig, du er en fisk med mening.

Bob tenkte at det jo var en greit ok deal, han var lei fiskelivet på bunnen av havet så han takket ja. Magda sa at vinger skulle han få, men ulempen var at han aldri kunne få se foreldrene sine igjen, Grant og Suzy. Bob så ikke på det som et tap, foreldrene hans var dopmisbrukere (de ruset seg på sand) og fiskemisbrukte ham uansett så han takket ja til tilbudet.

SIM SALLA BIM og PANG PÅ FISKEN sa det og plutselig hadde Bob vinger. Men hva var han nå? Han gikk inn i den depresjon for et øyeblikk, for han var hverken fisk eller fugl, det er en eksistensiell (det ordet googlet jeg) krise. Hvem ER jeg? Sa Bob og stilte seg foran speilet. Vel, om de hadde hatt speil på bunnen av havet hadde han gjort det, isteden speilet han seg i søsterens blanke overflate. Hun hadde lagt på seg endel, derfor var hun bygdas populære speil, det var slik hun tjente til livets opphold.

Magda sa at fra i dag, er du flyvefisken Bob. Du er den eneste flyvefisken i verden, du vil bli kjent over land og strand, du vil være på alles lepper og selv om ikke en kjeft som skjønner hva en jævla flyvefisk er og dette sansynligvis vil være det eneste innlegget ever om flyvefisk, men allikevel Bob: Du er flyvefisken over alle flyvefisk. YOU DA BOSS FLYFISH!

Bob følte en enorm lettelse, endelig var han noe, han var noen. Jeg kan flyyyy, sa Bob før han flappet rundt med vingene sine og han steg til overflaten før han manøvrerte seg over vannoverflaten og suste avgårde. Verden lå foran hans føtter, eller….finner, han var ustoppelig! Nå skulle han endelig følge sine drømmer, utrette alt det han ikke fikk gjort som rogn. Det er vanskelig å gjøre noe når du bare er en liten orange perle blant mange. Han skulle gjøre gode ting, hjelpe de fattige og gi til de rike….eller så var det kanskje omvendt, men han skulle gjøre ting som var bra. For andre, for seg selv. Han kunne velge og vrake blant fiskebabes, han kunne få flyvefiskbabyer og sammen kunne de starte en revolusjon, dette ville for alltid være året for flyvefisken.

Det var bare èn ting han ikke hadde tatt i betrakning. Idet han steg over overflaten og flakset rundt som den flyvefisken han endelig var, så måken Jens ham og HEYHEYHEY! FISK I LUFTA! Jens var sulten, Jens hadde ikke spist i hele dag fordi han hadde en familie på 8 å fø på. Han snek seg opp bak Bob og BAM!!!! Bob var slukt i et eneste jafs og han kommer aldri tilbake.

Moralen i historien? Vær fornøyd med det du har, fisker skal for faen ikke fly. Det er en grunn til at fisk heter fisk….det betyr ‘i vann’. Tror jeg. Sikkert ikke, men det burde bety det. Så fisk, hold deg i vannet der du hører hjemme. Bitch.

Finnes flyvefisk? Jeg vet ikke. Jeg husker ikke. Spør meg i morra.
Note to self: Ikke ta piller fra fremmede. 

This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

8 Responses to Flyvefisk.

 1. 9cko says:

  PANG PÅ FISKEN!

 2. Viel says:

  Du er faen meg gærn. Men, jeg liker det! Grin

 3. elin says:

  jeg spiste flyvefisksushi i går.. ?!?!?!? no sense at all. men har også alltid lurt på hva flyvefisk er, og hvorfor den heter det. ingenting som heter svømmefugl ,vel?

 4. Madeleine says:

  Årh, eg døøøør. Syke HC, dette var dødsløyeGrin

  Ahahahaha, awesomeGrin

 5. stine-Mari says:

  du er genial, sitter og ler så jeg griner her XD

 6. Moa says:

  Hahaha, etter jeg hadde lest de 4 første linjene så tenkte jeg med èn gang “Hva faen er det slags piller R har tatt med seg hjem denne gangen??” ROTFL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette