Hvil i fred ;)

Kjære ansvarlig.

Dette innlegget er dedikert til dere som har voldtatt Wink i evigheter og nå har sørget for at den smileyen er deprimert, med et ødelagt liv og nå oser bitch. Hvorfor du følte et behov for å ødelegge livet til stakkars lille Wink vet jeg ikke, men jeg tror ikke han har gjort noe galt, jeg kan aldri tenke meg at det er hans feil at du har det vondt. Stakkars lille Wink har eksistert lenger enn du har har levd, han bor sammen med foreldrene sine Smile og Razz og så vidt jeg vet hadde han et problemfritt liv helt til du bestemte deg for at Wink skulle være ditt bitchesymbol 4 life.

Smileyer pleide å være noe koselig, noe man brukte for å uttrykke varme følelser. Joda, man hadde sinnasmileyene også, men om man snakket med noen man faktisk var sint på, var det ikke akkurat slik at man kranglet ved bruk av Pissed, Really Pissed, Loser og Angry

Eller, det er godt mulig du gjorde det også, men for din skyld håper jeg at det ikke var tilfellet.

Nå er første generasjonssmileys og familien Wink , Smile og Razz ødelagt for alltid og jeg synes noen kan ta ansvar så vi kan låse disse menneskene inne med Devil og Crazy for godt.

Du er så utrolig stygg ass Wink
Det er ingen som liker deg Wink
Hvorfor er du så teit egentlig Razz
Det er ikke min feil at du er patetisk Smile

Altså, når du sier noe slemt i real life, type krangel med moren din fordi alle vet at mødre er noe dritt, smiler du mens du holder på? Skriker du til den utro kjæresten din mens du blunker til ham som en gal kjerring som har røyket sokkene sine?

“FAEN TA DEG DIN UTRO JÆVEL Wink Wink Smile Smile Razz !!!!!!!!!”

Neppe. Eller, det er mulig, men da vil jeg kanskje anbefale Gaustad, evt et tre og et tau.

Verste er, jeg har begynt selv også, uten at jeg tenker meg om i det hele tatt. Kanskje fordi om noen bitcher til meg først så er jeg ikke sen om å bitche tilbake (I have PMS and GPS, which means I am a bitch and I will find you), men allikevel setter jeg liten pris på at stakkars Wink nå har djevelhorn og aldri vil bli den søte blunker’n igjen. Det er faktisk helt ok å bitche uten Wink for hva har han gjort galt egentlig? Jeg tror neppe han hadde som fremtidsmål å bli bitch da han ble stor, det er fryktelig urettferdig at han skal misbrukes hver dag.

Bruk punktum, bruk ord som drittkjerring, bitch, tosk, faens idiot, hespetre osv når du vil bitche, fremfor stakkars Wink. Det ser himla teit ut og med mindre du gliser som en jævel når du er sint, kan du greit bare gi faen.

Med vennlig hilsen,
en som er pisslei.

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

5 Responses to Hvil i fred ;)

 1. Lene Kristin says:

  Du er så evig bitch azz Smile Razz Wink Kiss Smile Razz Wink Kiss Smile Razz Wink Kiss Smile Razz Wink Kiss Smile Razz Wink Kiss

  Hahaha mange smilies minner meg alltid om mamma. Når hun sender sms til meg og siggen, skriver hun alltid en slags stil… Den tar aldri slutt. Så skriver hun somregel noe som “Mamma er enormt glad i deg(eller dere)” å etter det står det sånn ca Smile Smile Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

 2. Madeleine says:

  AhahahahaGrin beste jeg har lest!!GrinGrin

 3. Alice says:

  Huff, må inrømme at jeg har bitchet med Smile 1-2 ganger. Ikke spesielt stolt av det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette