Jeg kjenner mange idioter.

Gud, jeg er heldig.

eg forstår ikke Halloween for det er jo bare snakk om å finne et kostyme som i utgangspunktet er søtt, f.eks. rødhette og deretter hore det opp så ille at det ser ut som du er rødhette på horetur. No offence.

Til neste år skal R være Michael Vick og jeg skal være en skadet hund. For de av dere som ikke vet hvem Michael Vick er, det er han jævlaforpultehelvetesdrittsekkjævelen fotballspilleren som er dømt for å drive med hundekamper. Jeg hater trynet hans og jeg håper han blir truffet av en truck i morra og min bedre halvdel er Eagles fan som VickDick spiller for, så derfor er det passende at vi kler oss ut som det. Da slipper jeg å være slut også, det er vanskelig å gjøre en blodig pitbull sexy fant jeg ut.

Forresten er 90% av befolkningen på facebook idioter:

Man skal ikke snakke stygt om andre, men det er lov når folk har sagflis til hjerne. Synes jeg.

This entry was posted in HC klager. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jeg kjenner mange idioter.

 1. Jammen å kle seg ut som pupp 1 & 2 er jo genialt!
  Horekostymer derimot, er utrolig døllt.

  Neste gang kan jeg være denne:
  http://www.elegant-party.com/Hai-spiser-mann-kostyme-p/010121.htm

  og du denne:
  http://www.elegant-party.com/Fingern-kostyme-p/011640.htm

  Pumpkin Rainbow Hippo

 2. Lene Kristin says:

  What does it mean, words. I don’t understand… WHAT DOES IT MEAN?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette