Et bilde og historien bak: Katastrofeferien i Santa Cruz.

Altså, jeg vet hva dere tenker……

Bildet er fra den største katastrofeferien vi hadde i 2010. En ting med oss er at når noe går galt, så går alltid alt galt. Like gøy hver gang.

Så, vi var slitne og lei idioter og stress så vi tok med oss furbabyen og dro til Santa Cruz for en romantisk get away. Trodde vi. Hubby hadde fikset det hele og han er en av den typen som lett “beats himself up”, dersom ting ikke går som han ønsker.

Santa Cruz er en liten kystby noen timer fra bay area, vært der før, fint sted…blablabla.

Anyroad, vi kom til hotellet og ble henvist til rommet vårt. Hotellet fikk gode reviews hvor det var skrevet at rommene hadde høy standard. Vi kom inn på rommet vårt og det så egentlig litt ut som søppel fra 70 tallet…. Gyslige farger, bitteliten seng, tapet fra helvete, toalett dekorert av satans bestemor. FINT STED.

Vi prøvde TVen, den funka ikke. Det vil si, det var en sånn kassetv fra 1980 og den ga bare en masse støy, slik at vi måtte tyde hva som egentlig foregikk på skjermen. Så ringte telefonen, det var en mann som ville bestille rom. Vi var så heldige at telefonen var omkoblet, slik at hver gang noen ringte hotellet, ringte telefonen vår. Selvfølgelig ringte vi da…….ehm……oss selv, det vil si, vi forsøkte å ringe hotellet og innså at vi da kom til vårt eget rom, så vi gikk til mannen i resepsjonen og skrek (nesten). En mann kom, en mann ga oss en halvveis forklaring, en mann gikk.

Så kom mannen tilbake, fordi vi begynte å svare på telefonene vi fikk. Jeg mener, om han absolutt skulle sette oss på et rom som fikk alle telefonene og deretter ikke gidde å rette på det, kunne vi jo greit herpe businessen deres ved å skrike “Ammagaaaad, you no japaneeeese????! Me only laika jjjapaaneeeese!!!” inn i røret. Fair det. Synes vi.

Så dreit Chester på gulvet. Oppetter veggen faktisk. På dette tidspunktet var jeg så oppgitt av alt som gikk galt, at jeg lo i en halvtime. I strekk. Mens jeg tok telefoner.

Deretter fikk vi nytt rom gitt! Og dette rommet var av en helt annen standard, dette rommet var veldig fint, nyoppusset, med flatskjerm, fine møbler og nada telefon fra hotellkunder. Så vi bestemte oss for å skåle med vann og Hubby helte vann utover hele verden. Det var vann overalt, til og med bikkja var våt. Det var liksom ikke mer som kunne gå galt nå, så vi dro ut og kjøpte indisk mat, som plaster på såret.
Vi elsker begge mango lassi, så vi bestilte hver vår og Hubby skulle ta av lokket, når vi endelig kom oss tilbake til hotellrommet. Vi burde jo innen nå lært at Hubby ikke akkurat har dreisen på dette med drikkevarer, men vi ga ham en sjanse til. Dårlig idè. Bildet over, er Chester, etter at mango lassien seilet over hele lakenet og Chester fant ut at det var ganske nom!

Vi stjal noen laken fra en vogn utenfor og dekket over “uhellet” resten av turen, heldigvis. Da vi skulle dra og vaskedamen tittet inn, begynte hun å hvine “NO PEE, NO PEE!!!” og vi måtte forklare på spanskengelsk (de snakker jo aldri engelsk disse damene, herregud) at slapp av!! Det er mango lassi!! “Just smell it, it’s not pee!”

Epic reise. Vi fikk ihvertfall trent magemusklene.

This entry was posted in Et bilde og historien bak. Bookmark the permalink.

9 Responses to Et bilde og historien bak: Katastrofeferien i Santa Cruz.

 1. Henriette says:

  Hahaha, fantastisk. Høres helt vilt ut å få telefonene til hotellet opp på rommet! Dere skulle jo bare booka i vei Razz (men kjipt for de som faktisk ikke har rom da -.- )

 2. Hanne says:

  “På dette tidspunktet var jeg så oppgitt av alt som gikk galt, at jeg lo i en halvtime. I strekk. Mens jeg tok telefoner.”
  HAHAHA. Jeg dauer

 3. Anna says:

  Her lo jeg godt, gitt! Beste jeg har hørt på lenge! Heart

 4. Madeleine says:

  Hahahaha, herregud, jeg dør. Dette er uten tvil den løgneste teksten du har skrevet.

 5. HEHHEHE, å herre, jeg var så dønn overbevist om at dette var pee! US Flag Hippo

 6. Em says:

  “just smell” Laugh

 7. Desiree says:

  Elsker fortsatt bloggen(e) dine! For noen herlige blogginnlegg du har blogget idag og i går, og forsåvidt alle de andre dagene og! Jeg er en fast leser som for alltid vil klikke meg inn på bloggene dine minst fem ganger hver, daglig! Digger deg, humoren din og måten du skriver på, gjør alltid dagen min tusen hakk bedre. Må også få si at jeg ellsker det nye designet på bloggen, og det herliget bildet av deg og Chester. Blir alltid så glad av blogginnleggene dine, uansett hva! Tror jaggu jeg skal prøve å bli mer egoistisk også, du er inspirerende. Det er sant som du sier lenger ned, og for å kunne elske andre må en elske seg selv. ALDRI slutt å blogg, du er favoritten min og jeg elsker hvordan du har nulltoleranse for sure oppstøt(KG”lesere” osv). Sjeldent jeg slenger igjen en kommentar, men i dag følte jeg for det. Ler godt av å forestille meg dere ta telefonen på hotellet, for en herlig, liten familie dere er. Skulle forresten også ønske at jeg kunne trekke mine visdomstenner på samme måte som deg, så utrolig kjekt, og håper aldri jeg ender opp hos han du tok den første hos i Norge. Ha en super helg og kos dere med alle deres påfunn og herligheter, stor klem fra trofast bloggleser som aldri vil gi opp å elske bloggen din!

 8. Heidi says:

  Haha, så utrolig komisk!! jeg dauerSmile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette