Siste kveld på Maui, Hawaii: Frosk, perle, skjell og magisk skog.

Jeg tror det er et fint tegn at når siste dagen av ferien dukker opp er jeg ikke i tårer fordi jeg må tilbake til hverdagen, jeg gleder meg isteden til å se Sweetybird og Puppyburger i morgen. Det er jo egentlig en ok tegn på at livet mitt ikke suger svamp.

Siste kvelden på Maui brukte vi til å surre rundt, se på solnedgang og handle suvenirer. Bare at jeg hater suvenirer så jeg kjøpte meg en frosk isteden.

Man ser frosker OVERALT her og jeg mener ikke ekte frosker, men de er på bilder, i smykkeform, små figurer osv osv og da jeg kjøpte froskeprinsen min ble jeg fortalt at frosker her blir sett på som noe som bringer lykke, derfor er de overalt.

Med kjøpet fikk jeg gratis åpning av en …østers? Hva nå enn som har perle i seg og R kjøpte et lite “bur” til den så jeg kan bruke den som smykke.

Du velger en østers fra en bolle med en drøss av dem og de åpner den for deg og lager smykke av perlen dersom du ønsker det. Unikt og gøy egentlig, ikke akkurat noe man kan gjøre overalt. Om du noensinne drar til Maui eller andre steder der man kan gjøre dette, sørg for at du går til de riktige menneskene, noen av disse stedene fyller skjellene med perler som er farget på forhånd. Gøy å få en rosa perle kanskje, men når den er fake er det jo mindre gøy….

Jeg har aldri skjønt vitsen med å kjøpe små figurer og annet skvip man kun legger i en skuff uansett, derfor kjøper jeg som regel smykker når jeg er på reise. De bruker jeg og de varer evig om man kjøper litt annet enn fra en kiosk på gaten.

Så fant jeg et skjell som så litt ut som et hjerte, så det måtte jeg først da bilde av og deretter ta med hjem.

OG jeg fant nesten en magisk skog.

Hva dette egentlig er er en av verdens største Banyan trær, alt du ser er samme tre selvom det ser ut som mange forskjellige trær. Litt magisk i seg selv.

Resten av kvelden brukte vi på det eneste stedet vi fant som er åpent etter klokken 10. Jeg tror de som sang karaoke så det som sitt mål i livet å voldta alle favorittsangene jeg noensinne har hatt…..men greit nok, de hadde 50% rabatt på sushi så da kan jeg leve med det meste.

Nå er det snart tilbake til vofs og egen seng! Og jeg skal tilbake til Maui en gang, uten tvil. Fine stedet ♥

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

10 Responses to Siste kveld på Maui, Hawaii: Frosk, perle, skjell og magisk skog.

 1. For en utrolig søt ring!!
  “skogen” så jo faktisk magisk ut. vakkert!
  Besøkte en gang et tempel som var gjenngrodd av slike trær. ganske spesielt.

 2. Line S says:

  Fin ferie! Fikk ikke mindre lyst til å dra til Maui..
  God tur hjem og kos deg med vovsene dine når du kommer hjem!

 3. Line Cecilie says:

  Åh, skogen/Banyantreet var jo bare helt magisk! Det minner meg om Disneyfilmer, ikke spør hvorfor, for jeg vet ikke, men det kan ha noe med at begge deler er magiske! Smile I tillegg var froskeringen utrolig fin, men ikke kyss den, for du har allerede funnet din Prins Charming!

 4. Vibeke says:

  For noen fantastiske trær.. Hvorfor har vi ikke sånne i Norge!?
  Sender du meg en avlegger eller? Cute

 5. Line B. says:

  Ringen med frosken var veldig søt! Høres ut som om dere har hatt en finfin tur etter å ha sett alle bildene du har lagt ut! Wink

 6. Tante says:

  OG HVORFOR I HEL….. KJØPER DU SMÅ FIGURER MED MANGE BEIN, VINGER OG ANTENNER TIL TANTA DI DA, DA???????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette