Maui, Hawaii: Hesterygg, ranch og gjennomsiktig kjole.

Jeg elsker å ri, hester er elsk på alle måter. Da jeg var yngre red jeg aktivt, men så sluttet jeg og jeg savner det enda litt. Derfor dro man på ridetur. Jeg red Jet Li i jungelen, jeg fikk til og med komplimenter for å ri ham bra (HEHE!). Å gud, dårlig humor.

Neida, men Jet Li var en jævel sånn egentlig. Han er morgengretten og liker å kødde med de som sitter på ham, type gå inn i trær for å få dem til å falle av og greier. “You’re a breath of fresh air on Jet Li, it’s nice to not having to look back and see him trying to walk under trees all the time.” Bare kall meg hestehviskeren. Han skjønte fort at jeg er the king og ikke er til å kødde med, han ble nesten litt furt og prøvde å hoppe avgårde da vi kom tilbake til ranchen, tror han var pisslei meg og ville prøvde å humpe meg av. Neida, han var finfin. Jeg liker hester med litt tæl, typiske møøøhester uten personlighet og litt fart er så himla kjedelig.

“Piss off, I don’t frickin’ like you.”

Turen var fantastisk, bortsett fra at jeg revnet BHen min på veien av Jet Li, jeg tror han lo av meg.

Meg og Jet Li. Du kan se han hater meg. Nesten.

Stedet var en typisk ranch, I DIG IT! Doyle som var guiden vår hadde hund, han var litt smådeppa fordi de hadde kastrert ham….han hadde veldig fin hårfarge egentlig, vurderer å ta med bilde av ham til frisøren. Og jeg snakker om bikkja, ikke Doyle.

Da var ble ferdig dro man for å mate fugler. Nei, man dro for å spise, men jeg deler alltid maten min med de trengende dyrene, derfor delte jeg tunfisksandwichen min med pippippene rundt oss og døpte han her “mah bigga”. Tar du den er du god….og litt wrong.

Mah bigga.

Det er egentlig helt greit fint her:

Man dro tilbake, hit og dit og vandret rundt resten av dagen og da vi kommer tilbake til hotellet, ser jeg meg med ett i helfigur i et speil på badet. Kjolen min er gjennomsiktig. Du kan se undertøyet mitt, hvilken farge det har og tatoveringen jeg har på stumpen. Jeg har med andre ord gått rundt med gjennomsiktig kjole en hel dag. Da jeg møter R sier jeg at for faen, åffår har ikke du sagt noe????!!!! Og han svarer “Well, you can pull it off and I thought you just wanted it like that.” Ja. Ja, jeg vil at hele verden skal se meg naken. Klart det!!!! &%&$%#!!!!!! Rart folk så litt spes på meg? Ikke akkurat. Kommer jeg til å si ifra neste gang R går med buksesmekken oppe? NEPPE!

Amerikanere er så himla mø. Vi sitter på terrassen vår og jeg ser opp og det er røyk over oss, personene som bor over oss røyker åpenbart. La oss bare si at de ikke bare røyket vanlige sigaretter, det luktet så Amsterdam her at jeg nesten hoppet utfor. Vi går inn og jeg ringer resepsjonen og spør om det er helt ok å røyke her og det var det visst, etasjen over oss er det lov i…….fint det da lukter møøø på hele rommet vårt. Anyroad, vi går ut igjen og jeg sitter og skriver på pcen, der daler det for faen meg en ball med weed ned på tastaturet mitt. Så jeg flipper helt og skriker “ARE YOU FUCKING KIDDING ME RIGHT NOW???!!!! HOW RETARDED CAN YOU GET?????” Jeg fikk ikke noe svar. Jævler, nå lukter tastaturet mitt møø også.

På jentedoen på en restaurant timesvis senere og det er to jenter i båsen ved siden av meg. Først tror jeg hun ene griner, før hun andre begynner å snufse veldig også og jeg tenker at faen i helvete, er seriøst hele verden høy el????!!!!! De babler og subber og sier “I’m *snufs* gonna finish *snufs* all of it though *snufs*” og jeg tenker at det trolig er en jævlig dårlig idè.

En av jentene går ut og kommer deretter tilbake og hviner som en gal gris “Blake? Blake, are you okay? Blake???! BLAKE!!! Blake, are you okay????!!!! BLAAAAAAAAAKE???????!!!!!!!” og jeg bare
1. Faen Blake, kan du svare den kjerringa så hun holder kjeft?
2. Du så henne for 10 sekunder siden, hun har sikkert ikke rukket å dø enda.
3. Kan dere snart forlate stedet, så jeg kan snike meg ut uten å måtte prate med dere????!

De hviner at de la igjen 60 dollar i tips til servitøren og jeg tenker at de trolig er mer spaced out enn jeg hadde trodd.

Fine folk. Mhm.

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

7 Responses to Maui, Hawaii: Hesterygg, ranch og gjennomsiktig kjole.

 1. Liv says:

  Åå, heldig! Grin Turridning er kjempegøy, spesielt når det er fint vær. Du slår meg ikke som en person som kan så mye om hest, men så feil kan man ta. Det er sant det, det er morsomst med en utfordring Heh
  Ellers har jeg inntrykk av at å røyke weed er like vanlig, om ikke mer vanlig enn å drikke alkohol borti USA, iallefall ut i fra diverse HBO tv-serier og filmer. Razz

 2. Viel says:

  Kult! Jeg har heller ikke tenkt på deg som ei hestejente, men på den annen side; det overrasker meg ikke!
  Typisk ranch høres kjempekult ut. En stor drøm å få reise til USA og besøke en skikkelig stor hesteranch en gang. *sukk* Litt avveksling fra småponnisene her hjemme hadde ikke vært feil! Grin

 3. Line Cecilie says:

  Merker jeg får litt lyst til å besøke Maui en gang når jeg ser alle de fine bildene du tar (med unntak av djeveldama du tok bilde av for et par innlegg siden da, hun var litt skummel).

 4. HC-mamma'n says:

  Eh…?? Hvor var hjelmen din da bildet ble tatt? For du hadde selvsagt hjelm på den rideturen? Mamma’r har lov til å spørre om sånne ting altså! Kiss

 5. Maren S.R. says:

  Ååh, så gøy! Hvis du liker den type hester, hadde du elsket Comein, hesten jeg rir! Hun har ordentlig personlighet, temperament og er en skikkelig bestemt dame. Innerst inne er hun også veldig, veldig kosete, men hun liker ikke å innrømme det, så det blir mest snik-kosing fra hennes side, hahah Grin Hest er virkelig best!

 6. Marita says:

  Wiiiii. Hest er best, ingen protest! Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette