Djevel…demon….scary dame.

Så vi var på luau i Maui og jeg tok et raskt bilde av hvordan det så ut fra der jeg satt (les: jeg prøvde å ta bilde av den ene heite, halvnakne servitøren, men han forsvant) og slik ble det:

Jeg tenkte at jaha, dette var jo et bortkastet og kjedelig bilde…..før jeg ser litt ekstra på bildet, legger merke til noe rart og zoomer inn…. og BAM!!!!!!

Jeg lo så jeg nesten ikke klarte å holde meg på stolen, jeg brakk meg nesten av latter. God humor.

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

6 Responses to Djevel…demon….scary dame.

 1. Hahah. Jeg lo høyt, og jeg har time Laugh

 2. Connie says:

  hahaha, jeg ler sjeldent, men det der!

 3. Madeleine says:

  Ahahahaha eg dørGrin

 4. Elise says:

  Hahah, herregud!
  Maui er fantastisk, var der i sommer (og på Big island og Oahu), virkelig elsket det! Somlet oss aldri til summit sunrise fordi det var lite fristende å stå opp 02.00, men ble både Lu´au og katamaran og alle de andre klisjeene. Hvor på Maui er du?

 5. Anni says:

  Haha!! Skummelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette