Maui Hawaii: Luau og strand.

Så dro man på strand bare sånn for å gjøre det. Stranden var fin, småøde og uten barn, tjohei! Jeg hater å sole meg. Virkelig hater. Men her er det egentlig helt ok, spesielt når det er overskyet og jeg bare kan sove bort timene.

I tillegg fant jeg en fin bil på parkeringsplassen jeg selvfølgelig må dele:

 

Smile! Your mother chose life! Det synes ikke så godt, men hele bilen er militær….mønstret? Whatever.

Amerikanere ass, kun dem. Kun de kan skrive JESUS ROCKS! og Smokin’ is not a crime på samme bil. Jeg tror neppe det er vanlige sigaretter de refererer til her.

Så dro man på luau og det er underholdning og middag i ett. Typisk hulahulaslåpåtromme, skrik og lei (blomsterkrans….). Idet vi vandrer inn på stedet viser jeg ID til en dott som delte ut drinker og ville forsikre meg om at jeg er over 21 og han ser på kortet og sier “Oh…Norway.” og jeg bare “Yep, I’m foreign” han svarer tilbake “Har du det bra?” og jeg bare FLIPP!!!! HAN KAN NOOOOOORSK!!!!!! OMG OMG OMG!!!!!!!

Viser seg at han hadde bodd i Norge i to år, fordi han var sammen med en jente i Norge, WOAH! Han klarte til og med å uttale navnet mitt, for eksen hans het Ragnhild, hehehe. Seff husker jeg ikke hva han heter…. Akila….? Akulili? Akel? A…..eh. Whatever, han var grei. Alle på Maui er generelt så greie at jeg nesten misliker dem litt.

Heter du Ragnhild og har datet han her, let me know.

Lauau er egentlig helt fint, for de som serverer maten er halvnakne menn. Selvfølgelig endte vi opp med den eneste dotten på hele stedet som 1. Var hvit. 2. Var gay. FAEN A?! Jeg prøvde å ta bilde av den ene hottedotten på andre siden….funka ikke. Fffffuuuuu!

Så spiste man, jeg fant ut at vi sikkert skulle spise kupupper. Men det stemte ikke…..sukk.

Kuku patties, det MÅ jo være kupupper?! Men neida.

Man kjøpte en skilpadde, man kjøpte sko til hesteryggen så dro man tilbake til hotellet. Vi vandrer til baren, R et stykke foran meg og en fyr sittende ved et bord med to andre sier “Ooh, look at that one!” og jeg tenke at fuck, nå må jeg være frekk mot horete menn, men som jeg sa…. Folk fra Maui har seriøst ikke et ondt bein i kroppen, man får ikke engang kjipe kommentarer slengt etter seg her. Ukult. Etter å ha lagt ut i det vide og det brede om hvor heldig R er (helt enig) og hvor beautiful jeg var (seff enig) så dumpet de ned ved siden av oss og erklærte at de bodde i jungelen nemlig, der er det ingen kvinner! Jeg innså hvor borte de var idet R kjøpte drinker og han ene sier “If I was with you, I wouldn’t leave you for a second! I really like your hair…you have really nice hair.” Um….. De tre er vel kanskje de mest drita menneskene jeg har møtt i mitt liv, de lå senere og sov på stranden nedenfor hotellrommet vårt. Jeg kunne se de herfra, jeg hørte dem ca en time, hoiende og vandrende rundt dønn aleine før de besvimte på stranden et eller annet sted. Fint det.

MAHALO!

Utsikten vi hadde på luau.

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

5 Responses to Maui Hawaii: Luau og strand.

 1. Henriette says:

  Nå kjente jeg eg stikk av misunnelse her. Det er jo som på film! Wink

 2. Trudelutten says:

  Er det ikke kjipt å være på et så lite vakkert sted?
  Jeg leste bloggen din i går og drømte om deg, strand og Hawaii i natt Grin

 3. Trudelutten says:

  Forresten, gidd du sende den utsikten + Akalulu-fyren til Bergen sånn kjapt og greit? ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette