Maui, Hawaii: Soloppgang og solnedgang.

Så klokken halv tre i går natt ble vi hentet på hotellet og kjørt midt inni ingenting….trodde vi, fordi det var pitch black. Målet med bussturen var å få se soloppgangen fra Maui’s høyeste fjell som farget himmelen i rosalillablåtoneromgsåfint. Det var f så kaldt!!!! Vi hutret og hutret og selvom jeg nesten ikke kjente tærne mine på slutten, så var det hele så magisk at det var helt ok verdt det. Jeg sto der og forventet å høre Circle of Life fra Løvenes Konge.

Jeg mener, se på disse bildene etter hverandre og fortell meg at du ikke tenker aaaaaahhhhhhhtahanjaaaaadabbadidabadaaaahenhenhenjaaaaaahaaaa!!!!!! Simmadama, simmasimmadama……

Greit, jeg kan ikke sangen. Men dere skjønner hva jeg mener.

I EN SIIIRKEEEEEEEEEEL, EN SIRKEEL AV LIIIIIIIIV! Jepp.

Da solen la sitt åsyn på oss (der var jeg dyp) så oppdaget vi plutselig at vi sto og så ned i et krater. Det var jo ikke et vulkankrater, men vi kan late som. Og jeg sto og ventet på at Simba skulle komme løpende med en drøss hyener etter seg. For det så sånn ut.

Evt en alien. Jeg tror jeg hadde foretrukket Simba.

Denne himmelen ønsker jeg meg til jul:

Så dro vi enda høyere på et fjell høyere enn norges høyeste. Det var jo kuult selvom jeg helst bare ville spy fordi kroppen min er like fan av høyder som jeg er av tomatsuppe. Jeg stabbet meg oppover som en toåring, tross i at det var sånn….5 steg og da vi var på toppen ble jeg så svimmel og fikk en puls som sang metal mens den hoppet på trampoline, så da var det bare å sette seg ned og tenke på fine ting.

Siden vi så sunraisen, tenkte vi at vi må få med oss sunsetten også så da dro vi på sunset dinner cruise. Der traff vi et par fra Kansas som vi brukte store deler av tiden på å konversere med. Jeg tenkte at hey, mennesker som ikke er hardbarka amerikanske jævler! Før mennene gikk opp på dekk og det bare var jeg og dama igjen og det første spørsmålet hun stiller meg er “So, did he get you the ring you wanted?” og da var jo den tanken spylt til helvete. Neida, de var fine folk. Fyren var også grei, etter noen drinker snakket han til og med direkte til meg, fantastisk.

Sunset fra katamaranen vi suste avgårde i.

Fri bar på båt med amerikanere er aldri en god idè. Etter ti minutter var alle dritglade i hverandre og en typisk brautende megaamerikansk dott fra LA klarte ikke å holde kjeft, jeg vurderte å dytte ham utfor….den greia jeg ikke vet hva heter på norsk. En ung dame spurte meg om jeg hadde Nikon D5100, for deeeet ønsket hun seg også liksom, før hun la ut i det vide og det brede om at hun hadde fotoutdannelse og ladifuckingsda. Da hun skulle ta bilde av oss fant hun ikke shutterknappen. Nuff said.

Jeg måtte igjen forklare hvorfor i helvete jeg ikke har noen aksent og da vi kom tilbake subbet vi avgårde til hotellet. Sånn så siste del av sunsetten ut fra hotellrommet vårt:

Klokka ble plutselig 8 og jeg bare booooooooriiiiiiiiiiiiing er ikke sulten, vil gjøre noe, kjeeeeeeder meeeeeeg (neida) så da dro vi likegreit på kino. Typisk ferieting…eller ikke. Uansett var det helt ok å ligge bakover i cab’en vår og se på stjernehimmelen mens vi suste avgårde. Så Contagion, vasket hendene 3000 ganger etterpå før jeg hoppet i bassenget med klær på.

I suvernirbutikken skjønte jeg med ett hvordan R føler seg når jeg snakker norsk til folk….for det er så mange flippere her at jeg blir svimmel og damen i suvernirbutikken jabbet og jabbet og jabbet på TAGALOG liksom. Jeg står der og bare eeeeeeeeeh, R svarer på engelsk til henne (gud veit når han begynte å skjønne tagalog så godt, jeg får åpenbart ikke med meg en dritt) og jeg hadde lyst til å begynne å synge den norske nasjonalsangen bare for å ha noe å gjøre.

“You nåååw, filipino very good høsband yes!” Javel. Fint det.

Ellers savner jeg vofsene våre så fælt at jeg har begynt å snakke og være sosial med spurvene utenfor, type “HEEEEYYY BIRDIE! You want some food? Water? Fries? Love?”. Det kan umulig være sunt. En gekko løp over føttene mine i dag og jeg ble så lykkelig at jeg nesten adopterte den.

Maui er fint.

PS: Regnbue lzm

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

14 Responses to Maui, Hawaii: Soloppgang og solnedgang.

 1. Madeleine says:

  haha, måtte sette på Circle of life når jeg så på de bildene Smile Det ser ut som bilder fra en turistbrosjyre!

  Prøver å kvinne meg opp til en times arbeid til, med kakao, så nå er man høy på sukker, og venter på å crash & burn… vil egentlig mest hjem.. argh, liker ikke å måtte sitte på med andre til og fra jobb!

  Anyroad, enjoy ferien! Drink

 2. Ibe says:

  Og av hele det innlegget så gliste jeg mest av gekkoen -me like gekko Wink

  (Dersom du etter ferien føler et behov for å lære deg Circle of life så kan jeg sende jeg hele j… manus for Lion King -jeg kan den på rams nåWink

 3. Tante says:

  Overrasker meg ikke at du prater med spurvene, etter de lange samtalene du hadde med kjempesnila Alf på Mauritius. Dessuten var det jo interessant å prate med Tom og Reidar i taket.

 4. 9cko says:

  Hvordan kan det ha seg at solnedgangen der er så jævla fin, vi har jo sol i alvdal også men her er den aldri fin… Jeg skjønner ikke.

 5. Lene Kristin says:

  Er det ikke normalt å prate med spurvene?? Huff da, da må jeg kanskje slutte med det…
  Ser ut som dere koser dere glugg ihjel Smile Så fint, nydelige bilder, kan ikke en gang forestille meg hvor vakkert det sikkert var, utifra bildene. Man ser på en måte ikke slikt her Razz
  Skjønner godt at du savner barna dine da, har jo tross alt vært et par dager nå. De savner nok deg også, gled deg til dere sees igjen, de kommer til å drepe deg med kjærlighet, nesten ihvertfall. Min bikkje der imot, hun har bestemt seg at sort… Det er ut! Daizy har mistet enorme mengder pels nå (som hun sikkert skulle lagt fra seg når sommer “varmen” slo til, men hvorfor ikke vente med det til høsten…? Å den nye pelsen… Er brun Razz Så nå har hun sønne søte, små, brune valpemyke hår som stikker ut over alt.

 6. Line B. says:

  Fantastiske bilder! Grin Minst én gang i livet skal jeg til Hawaii! GARANTERT!

 7. Marita says:

  Fantastiske bilder!! Paradis, rett og slett Island Rainbow

 8. Mari says:

  Du er så heldig!! Smile skikkelig missunnelig jeg! Du er heldig som har funnet Rainier. Jeg har også sykt lyst til å bo i USA! sommer, sol og nye opplevelser Grin tror jeg enda er litt preget av han amerikaneren jeg møtte når jeg var der. Han har startet å møte ei han gikk sammen med på College. why!? Har fått intrykk at det er en greie i USA?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette