Note to self: Ikke undervurder solen.

40 minutter i bil fra flyplassen og til hotellet…….og vi lærte oss å aldri undervurdere solen igjen. I tillegg er det kun en halv skulder som er rød, resten av meg er normal siden resten av meg var dekket av klær.

Supert altså!! Grin

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

6 Responses to Note to self: Ikke undervurder solen.

 1. Telma says:

  Oh! Det så kjent ut. /: Klær med solfilter er supert hvis du skal snorkle eller dykke og ikke vil se likedan ut. Razz

 2. Tone says:

  Ingenting er så sexy som merkelige skiller Wink Håper det går fort over, uten å svi for mye. Enjoy paradise Grin

 3. Lene Kristin says:

  Lobster leg (arm) ouch, så ikke så digg ut… Vær forsiktig

 4. Liv says:

  Auuu, du ser helt voldsomt brent utO_o Hehe, må bruke solkrem da menneske! Laugh

 5. jan erik says:

  outch! fin farge på håret da, hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette