Maui, Hawaii: Palmesus og bølgebrus.

Endelig fremme og på plass på Maui. Flyet gikk tidligtidligtidlig og vi sov ingenting natt til i dag, så zzzzz….

Stedet er tropisk, magisk, palmesus, lyden av bølger og pina colada. Vi kan høre bølgesus fra rommet vårt, slik ser utsikten vår ut:

Hotellet vårt ligger på stranden , litt fint. På mange måter minner stedet meg om Mauritius og sittende ved bassenget kjente jeg plutselig en velkjent lukt jeg husker fra Mauritius og jeg ble i ekstase da jeg fant denne blomsten.

De lukter så fantastisk godt, å snuse på dem er som å sitte på stranden på Mauritius igjen. Savn!

Bassengområdet.

Fine lanterner i trærne.

Maui er så langt som klippet ut av en film, jeg forventer nesten å støte på Lilo og Stitch rundt neste hjørne. Blomsterkransgreier jeg ikke husker navnet på, Hawaiimusikk og nesten best av alt: Nesten ingen barn!

I natt klokken halv tre skal vi på soloppgangtur, det er en busstur til gudveithvor for å se soloppgangen fra et sted hvor de visstnok skal være fantastisk fine.

Å dra på ferie var virkelig noe jeg trengte nå, selv om hverdagen ikke er sugen er det alltid deilig å komme seg vekk fra hverdag og dagligliv og bruke noen dager på en hvit strand isteden. Tross i ekstremt hovne ben og hender etter dum flytur….det var bare 5 timer, men knurrrr, jeg får ikke på meg skoene mine.

Nå er det powernap-tid! Det trengs. Snakkast!

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

18 Responses to Maui, Hawaii: Palmesus og bølgebrus.

 1. Maren S.R. says:

  Herreguud, så fiint! Grin Cool

 2. Tone says:

  Karibien-flashbacks, halloooooo! Så utrolig flott det ser ut. Nyt det maks Smile

 3. Lene Kristin says:

  Åh wow, herre min tid, det der så ikke bare fantastisk deilig ut Smile du fant jo blomsten din også joooo!! Kos dere mye og nyt ferien to the max Smile piiiiiiiiiiiiz & løøøøøøøøøøøøøv.

 4. Marita says:

  Mmmmmmmmmmmmmmmm det så skikkelig herlig ut!! Nyt ferien din Island Drink

 5. Beate Matilde says:

  Åååå, så herlig!

  Den blomsten var jo bare sååå nydelig. Kan du ikke presse en og sende til meg? =P

  Kos dere så masse på herlig kjæresteferie. Det fortjener du! Kiss

 6. Line S says:

  Ser helt fantastisk ut! Nyt hvert minutt.
  Den blomsten og lukten forelsket jeg meg i på Mauritius også. Vet du hva den heter?
  Jeg forsøkte å finne det ut da jeg var der nede og endte opp med at den het Frangipani, stemmer det?

 7. Henriette says:

  For et paradis!Grin Nyt ferien din!

 8. Madeleine says:

  Aaah! Jeg hadde dilla på Frangipani i Australia! <3

  Nyyyyt ferien! Smile

 9. Wow!

  Enda et sted jeg må sette opp på “vil reise til” listen min!

  Nyt det! (sikkert helt unødvendig å skrive egentlig)

 10. Sara says:

  Det var utrolig nydelig der! Og du er kjempeflink til å ta bilder Smile
  Ha en fortsatt fin ferie Drink

 11. Vestfoldgirl says:

  Åh det ser helt nydelig ut Smile Jeg håper jeg kommer dit en gang!! Tenker du kommer til å kose deg masse der!!

 12. Vibeke says:

  Ååå, for en fin plass. Så heldige dere er!
  Har herr Chest og fru Dot’ barnepass eller er de på kennel? Smile

 13. Hanne says:

  Åhhh, der var jeg i fjor, nydeligSmile Bodde på Kaanapali ved Lahaina vi da. Gotta love Hawaii! Kos deg, og nyt detSmile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette