Balsam for sjelen.

Kjip dag, kjipe mennesker, stygge sanger, dumme naboer, vonde tanker, irriterende unger, dårlig hårdag, ingen rene klær, saus over hele sofaen, knust favorittkopp, blåmerker etter hundehale overalt, mistet kort, sen post, dum sol, dumt regn, dum spreder, dårlige venninner, stress, grå himmel og alt annet kjipt…..

…….og jeg kan se på dette i 10 minutter og alt føles 10 ganger bedre med en gang.

This entry was posted in Fine ting. Bookmark the permalink.

5 Responses to Balsam for sjelen.

 1. Vibeke says:

  Hærlig bilde! Slike bilder gjør meg glaad.. Smile

 2. Rebecca says:

  Hva hadde man vært uten hund? Hunden min har akkurat samme effekt på meg, fantastisk <3

 3. Telma says:

  Jeg har sikkert sagt det før, men det er så sant at det ikke kan sis for sjeldent; Dyr funker bedre enn allverdens lykkepiller og hodepinetabletter. <3

 4. Hege says:

  Ååh…. smelt. Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette