23. / 10 ting du setter pris på

 1. At jeg har den styrken jeg har.
 2. Min bedre halvdel.
 3. Jobben min. For jeg elsker den og vet jeg er heldig som kan jobbe for meg selv.
 4. Gode råd fra fine folk.
 5. Den fine leiligheten vår og at jeg har fått lov til å innrede den helt som jeg selv vil.
 6. At det ikke er noen rundkjøringer i USA.
 7. At jeg har råd og mulighet til å skjemme meg bort med fine ting.
 8. Plass, mulighet og hjelp til å hjelpe andre.
 9. Sparkling water (heh).
 10. Dottie & Chester og at de begge er friske og raske.
This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

9 Responses to 23. / 10 ting du setter pris på

 1. Henriette says:

  Er det ikke rundkjøringer i USA??? Jeg flytter!

 2. Madeleine says:

  What, foretrekker du lyskryss?Shock I Trondheim er det tusen lyskryss, jeg rager hver gang jeg kjører. Alltid rødt! Så da sier kjæresten min: ikke rage når det kommer rødt, sett heller jævlig pris på grønt lysGrin

  Rundkjøringer<3 Stavanger har heldigvis bare ett lyskryss. NestenSmile

 3. Lena says:

  Viktig å sette pris på både de store og små tingene.. : D

  Og jeg så på facebook at du hadde begynt å lese The Hunger Games. DET ER BRA!!

 4. Lene Kristin says:

  rundkjøringer… Arendal er hovedstaden for rundkjøringer… På den strekningen fra meg til byen ( er ikke alt for langt, så er det 5 rundkjøringer… tar du en detour til byen er det 7…
  Jeg setter pris på deg! Heart

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette