Video av en sur meg og bedre halvdels ladida.

Så, om du har allergi mot banning eller generelt hater randomness er denne videoen overhodet ikke verdt å se. Fordi noen ville se mer Chester og også fordi jeg har bannet meg gul og blå over lys i dag, så lagde jeg likegreit en video av idiotien hvor jeg klikker helt og oppfører meg som en dust….. EH.

Min bedre halvdel er gjest. Ihvertfall stemmen hans.

This entry was posted in Videoer. Bookmark the permalink.

27 Responses to Video av en sur meg og bedre halvdels ladida.

 1. Madeleine says:

  haha, Eifel 65 – Blue (Da Ba Dee) kom opp som forslag etter denne videoen!

  <3s denne bloggen når jeg trenger litt randomness for å lufte hodet på jobb!

  Back to work!

 2. Michelle says:

  HAHAHA, priceless! Razz

  Enda mer morsomt at de relaterte videoene som kommer opp har ordet “blue” i seg. Smurf!

 3. Å herregud, hahahahah, jeg griner :’D Fantastisk!

 4. Mari says:

  Hjelpes! du minner om meg når jeg har pms Razz

 5. Anna says:

  jeg lo nettop veldig, veldig mye. ROTFL

 6. Liv says:

  Hahaha : D
  Lurer på hva din bedre halvdel tenker når du sitter for deg selv og banner på norsk Laugh
  Du er full av morsomme kommentarer; “ouh – nå ser han meg”

 7. Linn Kristin says:

  Nå gjorde du akkurat min veldig dårlige dag (som kun er fylt med kjedelig skoledritt) ganske mye bedre Grin

 8. Mari says:

  Haha! Beste filmen EVER! Du må legge ut mer dialoger med Mr Hilde Christina altså^^. Og engelsken din er perrrfect Smile

 9. Nora says:

  Hahaha! Fantastisk! Grin Flere random videoer! Du har sikkert funnet ut av “det blå” nå, men hvis ikke: Kanskje du kan innstille hvitbalansen på kameraet ditt? Chic

 10. stine-mari says:

  HAHA XD flere sånne videoer, please! lo ræva av meg! X)

 11. Hanne says:

  Hahahaha, å herregud vondt i magen ROTFL
  Kjenner meg veldig igjen i lysfrustrasjonen din, haha, grusomme greier.
  Skruffelomp Laugh

 12. Vibeke says:

  FunFunFun Beauty

 13. Maren S.R. says:

  Hahahaha, dette er den morsomste videoen du har lagt ut noen gang, jeg lo meg skakk! JA takk til flere behind the scenes-videoer, hahahah Grin Grin ROTFL

 14. Siri says:

  “Jeg vedder lillefingern min på…”, “Auuuu finger’n miin”. Hahaa, snedig!

 15. Tone says:

  Kan du ikke tekste den norske delen av denne videoen på engelsk, og vise den til prestemannen? Grin (Og filme reaksjonen hans med skjult kamera?)

 16. Stine Marie says:

  hahah!! FantastiskSmile

 17. Lene Kristin says:

  Hahahaha smurfe Hilde Smile *elsk* Tusen takk, dette var akkurat hva jeg trengte Smile Søt du er!!

 18. Elizabeth says:

  Så morsom du er når du er sur,og du er selvfølgelig kjempe søt Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette