22. / 5 ting du ønsker deg til jul

 1. Nytt digitalkamera. For jeg er pisslei det jeg har som gjør ALT kyllinggult. Chester er ikke guuuul!!!!
 2. En pad. Fordi iPaden min er jeg lei og jeg føler jeg trenger en ny (eh…nei)
 3. Mobiltelefon. Samsung Epic er en Epic FAIL.
 4. Tålmodighet.
 5. Italiensk greyhound.
This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

4 Responses to 22. / 5 ting du ønsker deg til jul

 1. Mari S. says:

  Åhh! Italiensk greyhound! Pene pene!!
  Vår neste vovve blir en whippet, tenker jeg meg! Litt mer størrelse enn italieneren! Så ikke Luka knuser den når han skal leke “haha-hoppa-på-deg” leken sin… Smile
  Pene er de alle uansett <3

 2. Maria says:

  At bildene blir gule kan fikses med å forandre på hvitbalansen Smile Prøv å ta noen bilder etter hverandre med forskjellig hvitbalanse, så ser du at fargen varierer! Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette