21. / Noen du savner

Det er ingen jeg savner mer enn Spot, jeg antar dere så den komme. Savnet etter ham gjør enda fysisk vondt og det føles fortsatt ut som en del av meg har blitt revet ut av magen min. De sier at tiden leger alle sår, men jeg tror ikke arret slutter verke helt enda. Det har gått over 13 måneder siden vi lot ham slippe, men enda klarer jeg ikke å være alene og tenke på ham uten at tårene triller.

Jeg tror kanskje det tristeste med at han ble borte var det å sakte men sikkert innse og akseptere at det aldri vil bli noen som ham igjen. Han var ikke bare en hund, han var langt mer enn det og det merkverdige, spesielle og nære båndet vi hadde tror jeg aldri at jeg vil kunne få oppleve igjen. Det er fint å tenke på og jeg verdsetter de 6 årene så mye jeg kan, men allikevel er det sårt at den perioden av livet mitt er borte.

En annen rar ting som dukket opp etter at han ble borte var å plutselig bare være meg. I så lang tid var vi en pakkedeal og plutselig var jeg bare meg, alene og selvstendig. Så lost har jeg ikke følt meg noengang tror jeg, plutselig måtte jeg redefinere meg selv som et menneske uten prikkeskyggen min. Sprøtt hvor avhengig og nært knyttet man blir til dyr.

Jeg savner deg schnukumz ♥

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

7 Responses to 21. / Noen du savner

 1. Tante says:

  Det er ingen trøst, men jeg savner ham helt forferdelig jeg også. Han stirrer på meg hele dagen fra kontor-veggen min. Skjermspar med Spot. Mobil med Spot. Spot over alt. Han var ikke bare en superintelligent hund, han var en trofast venn og skikkelig god tantegutt. Det er ikke det samme å komme til huset deres nå. Det er ingen Spot som logrer febrilsk med hele kroppen mens han klynker høylytt og gjør sitt beste for å rive ned porten for å komme ut til tante Cry . Ingen Spot som står i fanget mitt og rundsleiker ansiktet mitt. Savner ham så fælt!!! MEN det er en annen som blir glad når tante kommer. Kjempesvære Casper som hopper rett opp i været så ører, hale, pels og labber flagrer. Han vil sitte på fanget og kose. Og så grynter han fornøyd når tante klør øret hans. Men SVENSKER i leiligheten din??? NEI TAKK, det aksepteres ikke!!!

 2. Vestfoldgirl says:

  Blir skikkelig lei meg av å lese det, for jeg kan tenke meg hvor ille du har det når du tenker på han. Jeg tenker på den dagen da vi må ta hunden vår med gru. Jeg kommer til å bryte helt sammen og hjertet mitt vil aldri bli helt igjen. Vår skjønne krølldott har så mye personlighet og er fullverdig medlem av familien og jeg elsker henne høyere enn alt annet. Så jeg skjønner du savner Spot, og det vil du alltid gjøre. Håper de nydelige vofsene du har nå gjør savnet litt lettere å leve med Smile

 3. Tone says:

  Off, ja.. Husker det så godt! Husker jeg nesten ikke trodde det var sant da du fortalte at han var borte, hadde det ikke vært for at jeg visste at du aldri ville tullet med noe sånt, så hadde jeg nektet å tro det. Følte jo at vi “kjente” ham litt etter å ha lest så mye om ham. Skjønner veldigveldig godt at du savner ham!! Tipper han sitter i hundehimmelen og gliser til deg når han ser hvor bra du har fått det nå. Selv om savnet er enormt, så har du jo Rainier, Dottie og Chester, og et relativt mye bedre liv i USA enn det du hadde i Norge, så vidt jeg har forstått Smile

 4. Ida Kassandra says:

  Vakre Spot <3 Tror det er viktig å savne også, de som er i himmelen vil aldri aldri bli glemt, jeg savner min Alba så mye at jeg gråter hver gang jeg tenker på henne. Mer enn jeg gjør med mennesker jeg har mistet. Er noe helt spesielt med dyr <3

 5. Lene Kristin says:

  Fikk tårer i øynene med en gang jeg så dette innlegget Heart Herlige, gode Spot!
  Skjønner godt at du savner den herligheten der. Det kommer du alltid til å gjøre. Men tenk på de 6 herlige årene du hadde med han, ingen annen plass i hele verden ville vært bedre for han enn hos deg, å dere to, selv om han er borte nå, er sjelvenner for alltid. Med mange, mange gode minner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette