20. / En rar/fin drøm du har hatt.

Jeg velger å ta drømmen jeg hadde i natt, bare fordi den er spinnvill. Som regel klarer jeg å tolke drømmene mine og veldig ofte har drømmene mine en tilknytning til det virkelige liv. Jeg elsker drømmer.

I natt var jeg dø. Jeg var “i live” og gikk rundt og jeg kunne snakke med de andre rundt meg som også var døde, men jeg kunne ikke kommunisere med de som var i live og som gikk rundt akkurat slik vi gjorde. Jeg og en fyr jeg ikke aner hvem var, hadde dødd i samme ulykken. Ulykken var en type buss/togulykke hvor vi hadde sittet såpass langt frem at når vi kræsjet så døde vi. Det “artige” var at vi kunne re-oppleve hendelsen hvor vi døde og dermed sørge for at vi ikke døde. Eh.

Så jeg og denne fyren og en drøss andre mennesker jeg tror jeg gikk på skole med, fikk oppleve eksakt samme hendelsen om og om igjen for å se hvor vi måtte sitte for å ikke dø av kræsjet. Så satte vi oss på riktig sted og VOILA! Vi var i live Grin
Det triste var at fordi vi flyttet oss så var det noen andre som døde i ulykken. De gikk av bussen/toget/hva nå det var som oss, vi kunne bare ikke snakke med dem fordi de ikke så eller hørte oss.

Jauda. Så drømte jeg om italienske greyhounds og at jeg hadde en. Det tar jeg som et tegn.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

2 Responses to 20. / En rar/fin drøm du har hatt.

  1. Henriette V says:

    Jeg drømte at jeg besøkte deg i natt! Hahaha!

    Og i natt drømte jeg at jeg hadde dratt til USA for å besøke deg. Du var ikke hjemme, så alt jeg møtte var en veldig aggressiv hund! Den knurra og bjeffa og greier, men angrep aldri. Var noe med at forloveden din var i rommet ved siden av, men aldri kom når jeg ropte, og mer enn det husker jeg ikke.

    Nå høres jeg vel ut som en psycho stalker!! x) Sånn går det når man leser bloggen din rundt leggetid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette