Menneskebaby < furbaby.

Jeg skjønner seriøst ikke hva folk skal med menneskebabyer.

Med hund:

Se en sølepytt eller gjørmehull, løøøøøpe gjennom! Samme med unger.
Kjøpe noe nytt og fint til dem, de mister det uka etter. Samme med unger.
Man skal noe på kvelden, man må ha barnevakt. Samme med unger.
Man kjøper en fin leke til dem, til leker med innpakningeni tre timer. Samme med unger.
Man skal få ferie og det er fullstendig kaos fordi vofsene er overalt. Samme med unger.
Har de søsken, så krangler de iblant om leker, oppmerkesomhet eller godteri. Samme med unger.

I motsetning til barn, så slipper man bleieskift, skrik hele dagen, buser overalt, drittunger som begynner å lære seg å argumentere, tenåringer, 412 spørsmål hver dag, frykt for at barnet blir gravid i en alder av 16 (det er det man har kastrering til…..på hunder altså), frykt for at barnet kanskje kommer ut og er grisestygg, frykt for at barnet har en intelligens lik en brusflaske, masse penger som går til idioti barn vil ha (isteden går de til tyggeleker som er ødelagt 2,5 sekunder etter at de er gitt til “barnet” ), krav om å ta med kjøttklumpen overalt og kjøring til tenniskole, fotballtrening eller danseskole.

Du får til gjengjeld et barn som faktisk ser ut i måneskinn, rumpevarmer om natten, baby som driter ute, valpenuss og baby som vasker seg selv.

Nuff said.


This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

14 Responses to Menneskebaby < furbaby.

 1. Monica says:

  Har menneskebaby selv, og kommer ikke på et godt “motsvar” her… Ups. Smile

 2. Trine Lise says:

  Enig, selvom jeg engang ønsker meg hvertfall en menneskebaby jeg kan gå tur med sammen med mine to små hårbabyer! Grin

 3. Lena says:

  Og det er derfor jeg skal ha katter framfor unger.
  (Nå vet jeg ikke om du skrev veldig sarkastisk, men det du skriver er jo helt sant…)

 4. Anneli says:

  så søt du er, HC Grin
  Har ei lillesøster på 2 år, hun er nydelig! <3 Er ikke få ganger jeg har måtte bryte ut i latter pga hva hun plutselig sier eller når hun springer for å fortelle at det er middag, som om det er det viktigste i verden… okay, i'll shut the hell up..Grin
  Anyway, mange ganger at jeg har gått forbi andres unger og tenkt at: fy faen, jævla sutreunge, slutt å vær så jævlig irriterende med væremåten din! Så skjønner hva du sikter til altså Razz

 5. Sara says:

  Har du prøvd kong til hundene dine? Det må være verdens beste leke til å IKKE bli ødelagt så fort. Pappa har en malinois som ikke klarer å ødelegge den (på en god stund hvertfall) Smile

 6. Telma says:

  ROTFL
  Men jeg har allikevel lyst på unger en dag. Du kan jo skrive en lik liste med hund vs. ikke hund og komme med like mange argumenter med hund som gjør livet ditt vanskeligere enn uten. Men da må du også ta med det som er positivt med å ha dyr i motsetning til å ikke ha de. Unger OG katter OG kanskje en hund. Wink Ser for meg at mitt liv kommer til å bli rolig og fredfylt. ;D

 7. Tone says:

  Haha, SO true! Det er derfor jeg vil ha furpup, og nyter å kunne levere tilbake menneskebabyene når jeg er lei av dem. Tantebarn er finfint, da får man akkurat passe dose Wink

  Det øverste bildet var utrolig fint, du ser så tvers i gjennom lykkelig ut!

 8. Oda says:

  En ting menneskebabyer/barn gjør er å smøre bena sine med mammas Decleor krem, det gjorde i allefall jeg… Da ble nok mamma fornøyd, haha Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette