Date dag, irriterende vofs og meksikanere.

Så vi hadde en fridag og vi fant ut at vi trengte vofsefri, så vi kjører de to små i barnehagen før vi har sushi og filmdag.
Jeg ved bilen idet vi kjører hjemmefra:

HC: Gosh, my car is sooo dirty, could you have a mexican cl- (innser at meksikanernaboen vår går forbi og jeg snakker greit høyt) I mean….Could we have mexican food today????
R: Nice save.
HC: I tried…..

Ikke min feil at alle som jobber med bilvask er meksikanere vel!!!!!

Ellers synes jeg amerikanske matbutikker er det festligste i verden. For det første må man jo ta på seg gode gåsko når man skal handle dagligvarer, for butikkene er jo på størrelse med Ultra, alle sammen. I dag lærte jeg meg endelig hvilken type melk som er hva. Vi har nemlig ikke 16 ulike typer melk i Norge og jeg kan da vel ikke vite hva som er hva….så jeg står og ber Rainier utdanne meg i amerikansk melk og nå har jeg nesten skjønt det. Gå for den med blå kork, så er man safe. Folka rundt meg ser alltid på meg som om jeg er tilbakestående når jeg spør om slike ting, det synes jo ikke på meg at jeg er foreign som bare fy. Kjøpe chips her er som å….velge èn ku i en gjeng på 45 ulike kuer. Herlig.

I dag ringte en kamerat og første setning er “Hey. ***** almost died today.” og R bare ler for de folka her er jo helt skada og kan greit kødde med sånt. Viste seg at det ikke var kødd, han ble nesten kvelt og pustet ikke en stund. Jauda, sunn ungdom! Beste er at han er gift med en überkristen dame og han kan ikke si det til henne, fordi de drakk alkohol. Konservative kristne ass, æsj.

Nå skal jeg spise sushi til jeg spyr og deretter jobbe til jeg blir blå.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

One Response to Date dag, irriterende vofs og meksikanere.

  1. Hanne says:

    Nå fikk jeg brått litt smurfeangst Shock
    Amerikanske matbutikker er helt sinnsyke. Nesten så man ikke trenger hobbyer, det er jo nok av rare ting til å underholde hvem som helst i timesvis…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette