Prestebesøk del 2.

Så da var det på tide med nytt besøk til presten! Herlig altså. Med den opplevelsen jeg hadde første gang så jeg for meg heftig fights og intens provokasjon, men jeg ble faktisk positivt overrasket. Vi trenger ikke å gå igjennom 189 spørsmål, vi går kun igjennom de spørsmålene hvor vi enten er uenige, vi har svart “Uncertain” eller hvor svarene våre viker fra hva de som lagde testen synes vi skal svare. (Eh… )

Anyroad, jeg synes hele greia er så maks awkward. Da vi kom inn i presteboligen, måtte vi tråkke over ørtenhundre meksikanere som satt i et rom og hadde en eller annen form for ….. jeg aner ikke hva de snakket om, jeg forstår ikke spansk og jeg bryr meg ikke nok til å spørre.

Vi vandrer videre inn i boligen og ute på patioen står det pinadø 5-6 meksikanere og synger jesussanger, med gitar og sånn dings du slår på (tamburin…?). Jeg ble plutselig veldig opptatt av mobilen min og måtte bite meg i alt jeg har inni munnen for å ikke skrike av latter. Jeg vet ikke hva de øvde til, eller om de bare synes det er kos å synge litt om jesus hver torsdag…men eh…. Igjen, jeg bryr meg ikke nok til å spørre.

Samtalens “høydepunkt” var egentlig da min bedre halvdel forsøkte å være festlig da han fylte ut spørsmålene sist gang og presten sier følgende: “Rainier, you put agree on this one: ‘I think my future spouse consumes too much alcohol.'”

“WHAAAAT?????????????!!!!!!!!!!!!” <—- Det svarte jeg. R syntes det var hysterisk festlig, presten så ut som om han ikke visste opp og ned på noe og jeg måtte plukke opp haken min fra gulvet. Takk R, presten tror nå at jeg er alkis. DRITGØY VAR DET!!!!!!!!!!!! Jeg angrer bittert på at jeg ikke svarte ja til om min fremtidige ektemann har noen fetisjer jeg ikke er komfortabel med. Faen.

Ellers diskuterte vi kun ting som jeg ikke får mark av, sånn forhold og kommunikasjon og ladida. Neste gang skal vi ta for oss jesus og sånt……… æ gleder mæ. Spes fordi jeg omtrent skraper av meg huden med penn av alle bildene og de awkward jesusbildene som er i presteboligen. Han har lappeteppe av Jesus, sånt man lager i barnehagen………uhm…..

Dessuten har ikke dotten vært i Roma og da måtte jeg nesten si MUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!, men det turte jeg ikke. Jeg har vært i Roma. Jeg har besøkt Vatikanstaten. Det har ikke han, o holy prestedott. Det fikk meg til å klistre på meg bitchesmilet.

Oh well, jeg gleder meg til neste besøk. Prestedotten (jeg har ikke giddi å lære meg hva han egentlig heter, okaaaay???” ) innledet med å si at vi svarte veldig likt på det meste, bortsett fra når det kom til religion. Nei jøss, sier du det. Megabombesjokk, WOAH!

Zzzzz………

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

8 Responses to Prestebesøk del 2.

 1. Tante says:

  Du kan jo ta hevn ved å svare nei i stedet for ja Heh

 2. Liv says:

  Hahahaha: D Og det er din hubby som er katolikken i forholdet.
  Ellers; de latinamerikanske menneskene har jo noen artige religiøse ways og tradisjoner. Brasil har jo f.eks en motherfuckings sueperjesus! Razz

  Å æå glede mæ t at dok ska snakk omen’ jesus å snær Grin

 3. Lene Kristin says:

  Hehehe! Godt å høre at det ikke er så awkward som først fryktet. Men du klarer nok å ta tilbake på R på en eller annen måte!
  Han har ikke vært i Vatikanet nei… Både jeg og deg er mer prest på akkurat det området. Ikke det at jeg tror vi hadde vart så mye lengre, enn akkurat det.
  Oh holy God, bless us! Ja ja gleder meg til å høre mer neste gang Smile keep it up dollface, snart er det over.

  xx LK

 4. Marianne says:

  Synes denne kommentaren fra STM funker i din situasjon Grin
  “It’s not about believing or not believing in God. No, no, no. It’s about not giving a crap.”
  http://sleeptalkinman.blogspot.com/

  Men hvor mange samtaler må dere egentlig ha? Tror jeg hadde fått noia etter bare en…

  • HAHAHA!!!! Grin Grin Genial quote, den må jeg spare.

   Vi må ha så mange samtaler som vi må for å komme igjennom alle de spørsmålene hvor vi var uenige eller svarte uncertain. Det pleier å ta ca to samtaletimer, men det avhenger av hvor ulike folk er. Tenker vi blir ferdige neste gang, med mindre jesussnakket blir mye å ta for seg! Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette