Duster, the thing og kjøring.

Altså, hva er det egentlig som feiler mennesker? I dag satt jeg og vofsene og ventet i bilen fordi min bedre halvdel skulle kjøpe videospill og det ikke er sjangs i helvete for at jeg blir med inn i den butikken. Dottie sitter på Rs plass og ser ut av vinduet. En kinadame kom forbi og hviner som en gris “IT’S A DOG!!!!!!!!!!!” før hun drar ungen sin vekk fra vinduet, som om en hund i en bil var noe hun aldri hadde sett i sitt liv og at det var både grusomt, tragisk og skummelt på samme tid.

Så jeg blir greit irritert og hviner “Yeah, I’m sure she’ll eat you!!!” til disse menneskene som synes en hund er en revolusjon. Det er mulig de er vant til å se hunder i stekepanna, men grow the fuck up. Sånne mennesker svarer aldri tilbake når jeg reagerer på deres idioti. Øsj, jeg som hadde sett for meg en fin diskusjon.

I morgen skal vi til presten igjen for å diskutere disse 189 spørsmålene vi svarte på sist gang. Jeg har bittedittlitt lyst til å si at joda, jeg likte en jente en gang, men hun bor jo i Norge så det er over nå, til spørsmålet om hvorvidt jeg har hatt homoseksuelle tanker noen gang. “Yeah, I effed a girl onced. But it wasn’t something serious.”

Noe sier meg at denne diskusjonsrunden ikke vil gå særlig bra. Flaks jeg gir faen.
Da R i dag sa at han hadde en stor dag i morgen tenkte jeg at hey, han ble hardt katolikk litt fort. Viste seg at det ikke var prestebesøket han siktet til, det var det faktum at det er draft i noe amerikansk fotball skvip i morgen. Flinke katolikken sin, det.

Vi fortsetter forresten med “the thing”.

R: I think they changed my thingy.
HC: Oh, so you have a vagina and you’re a girl now?
R: What…?
HC: WHAT THING GOSH DAMNIT???????????!!!!!!!!
R: Oh…my profile.

Jeg hater the thing. The thing meg her og thingy meg der.

Ellers synes jeg det er helt ok å kunne norsk i visse situasjoner. Når f.eks. jeg kjører for første gang på år og dag fordi det å drikke vin er mye morsommere enn å kjøre bil og en eller annen dott kjører opp på siden av meg og sier noe insulting før de vinker, ler og vifter med sigaretten sin, som jeg banner på at ikke akkurat var normal nikotin.
“Din jævla subbefaen, ikke snakk til meg, dra hjem og legg deg for helvete!!!” De skjønte ikke en dritt. De holdt kjeft. SCORE.

Tror jeg dropper å ta denne lappen, plommevin er så mye koseligere synes jeg. Det irriterer meg at disse to aktivitetene ikke kan kombineres. Oh well.

This entry was posted in HC klager. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette