Barbienek, ladida og krangling.

Jeg føler jeg ikke er ferdig med barbieneket som ville adoptere Lily. Jeg lagde et innlegg rett etter å ha møtt henne, men jeg burde laget et detaljert innlegg om hennes idioti. Som f.eks det faktum at hun spurte igjen og igjen om jeg trodde Lily kom til å vokse noe mer…. Lily var 5 måneder gammel. En valp på fem månender, vokse mer??! NÆÆÆH, kødder du el???!!!!

Det er sikkert fordi hennes hjerne sluttet å vokse da hun var fem måneder gammel selv.

Igjen og igjen kalte hun Lily “him” og jeg sa at eeeh, forresten, Lily er en jente. Derav jentenavnet LILY for helvete. Altså…når du drar langt pokker i vold for å se på en valp, er det ikke da en fordel å ihvertfall vite hva slags kjønn du ser på??????????!!!!!

Det er sjelden jeg møter mennesker her i USA som jeg har lyst til å sparke hardt i magen, hun får hedersplassen til det formålet.

Hun spurte om røyting og sa at det ville hun ikke ha noe av. SÅ SKAFF DEG EN FIRFISLE DA FOR F. Jeg blir helt matt….jeg fatter og begriper ikke hvorfor sånne folk vil skaffe seg hund. Når du spør hvordan potty training fungerer, hva et bur til hund er og sier at du ikke egentlig har skaffet hverken mat, bånd, hjerne eller intelligens……da kan du greit bare dra hjem!!!!!!

Det var ganske åpenbart at hun ikke akkurat var den sterkeste kniven i skuffen. Jeg skriver mail til henne og skriver at vi bor i 34500 Hjerteveien, i leilighet 13. Så skriver jeg videre at hun kjører til høyre der og der og deretter kommer hun til å se tallet 34500 på veggen. Hun ringer idet hun entrer leilighetskomplekset og sier at hun ser tallet 34000 på nærmeste bygning, tross i at jeg bad henne kjøre til høyre og kjøre rett frem en stund. Jeg forklarer det igjen….Se på bygningen, tallet 34500 vil dukke opp.

2 minutter etterpå ringer hun for å si at hun ikke finner tallet 13 på noen av bygningene. Det er i slike situasjoner jeg har lyst til å banke hodet i veggen, legge meg i fosterstilling eller gå ut og rope. Det går ikke an å være dum.

Ellers synes jeg det er hysterisk med mennesker som krangler i offentligheten. I dag satt jeg og “koste meg” med videoredigering og jeg hører skrik utenfor “I HATE YOOOOU!!!!!!!!” før noen tramper avgårde og slamrer med en bildør.
Jeg vet ikke hva det er, men det er ekstremt mange som krangler offentlig her. Gøy, skøy og drithøy (?) for meg.

Våre samtaler er forresten alltid high end. R varmer opp indisk mat fra i går.

R: Where is the chircin chicken sausage?
HC: … The what?
R: The…the chicken sausage stuff.
HC: The tikka masala…?
R: Yes.
HC: *henter PCen og begynner å skrive*
R: You are not tweeting that.
HC: Yes I am….
R: I hate you.

Ellers begynner jeg å bli greit lei av “the thing” som blir sagt i annehver setning. I går var det “But she was like….you know.”

She was like you know??! SHE WAS LIKE WHAT????!!!!!! Så jeg har begynt å vie mine synske evner oppmerksomhet så jeg blir godt trent i slike ting. Rainier er en sånn som aldri fullfører setningene sine og da er det greit med synske evner. I dag:

R: I got my new card….so….I gotta….. You know. I gotta….
HC: (&%&$#)
R: I gotta…..I gotta go…
HC: ….to Bank Of America and activate the card, I know.
R: O_o How did you know?! Damn, you’re good.

Kall det kvinnelig intuisjon, kall det geni…het (?), jeg er pisslei setninger uten ende. Normalt når sånt skjer med andre pleier jeg å ende setningen med noe som er så irriterende at det tvinger personen til å huske endelsen selv.
“Ja, for jeg må…..jeg må…..for…jeg må…..”
HC: Dra til månen? Spise agurk? Leke pedofil? Hoppe i druer? Lage appelsinjuice? Snekre hytte? Lage bolledeig? Strikke kjøttkaker? Møte Elvis? Drikke suppe? Krangle med bordet? Le av stua?

Det pleier som regel å irritere nok til at personen gir faen i å være så jævlig dust kommer på hva de egentlig skulle si.

Jeg merker dette var et skikkelig nyttig og informativt innlegg. What else is new.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

5 Responses to Barbienek, ladida og krangling.

 1. Benedicte says:

  Hvem trenger nyttig og informativt, når man får humor man ler seg i hjel av? X-D

 2. Heidi says:

  Jeg haaaater når folk bruker ti minutter på å fullføre setningene sine. Mamma gjør det hele tiden og jeg pleier og SNU OG GÅ MIN VEI. Slikt har jeg faktisk ikke tid til!!

 3. Trudelutten says:

  Er du egentlig klar over at du har et udiskutabelt talent for drittslenging?
  Denne bloggen burde hett Sinte-Magda.

  Hihi ;P

  • HAHA, jeg har øvd lenge så jeg føler jeg har svart belte i den saken! Vurderte faktisk å kalle bloggen sinnablogg, men så er jeg ikke alltid sint så da funket ikke det. Meh.

 4. Tone says:

  Det er KLART han burde lage bolledeig, herregud. Kan komme til California og lære ham å lage glutenfri bolledeig jeg altså, null stress Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette