18. / 5 irriterende ting ved din bedre halvdel.

Okay, jeg får sikkert dårlig karma av det her, så jeg starter med å si at min bedre halvdel ikke er særlig irriterende sånn egentlig. Jeg blir utrolig lett lei folk og kunne aldri i verden bodd sammen med noen…sånn ever. Allikevel, å bo sammen med ham er fab så jeg tar det som et tegn på at han egentlig ikke er så irriterende.

MEN! Han har noen irriterende ting, spesielt vanskelig er det ikke for meg å finne irriterende ting siden jeg stort sett irriterer meg over hele verden. Alltid. Hele tiden. Kremt.

 1. Han sier “the thing” til alt. “You have to remember to get that thing to that woman who deals with those things.”
  WHAAAT?????!!! Det mest irriterende er når jeg er dritstressa, morgengretten, PMS eller bare generelt grinete og han serverer meg med en evig lang the thing-setning. FRES!!!! (Det mest irriterende med dette er kanskje at jeg har begynt å adoptere det å si the thing til alt….faen.)
 2. Signaturen hans. Den ser sånn ut:


  Helt seriøst, det er et faktisk bilde av hans signatur. Lite teit.

 3. At han aldri husker noe som helst. Det er TRE ting han skal huske når han går ut døra: mobil, nøkler, lommebok. Han glemmer alltid 1/3.
 4. At han tror han kan matche meg når vi skal være sosiale. Når jeg går i blå kjole skal du IKKE gå i blå dress, det sier seg nesten selv. Nei, jeg vil ikke bruke grønn genser om du også skal ha grønn genser. NEIIII!
 5. At han tar vare på alt, uansett hvor stygt og idiotisk det er. Hva SKAL man med bøker om det å spille fløyte, når man ikke har spilt fløyte på 25 år???!
Dette var overraskende enkelt. Kremt.
This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

10 Responses to 18. / 5 irriterende ting ved din bedre halvdel.

 1. Linda says:

  Blir ikke den signaturen et problem i visse sammenhenger? Razz

 2. heidik says:

  Har R blå dress? GrinGrin

  Signaturen til min andre halvdel var skremmande lik, hehe! Mannfolkfenomen?

 3. Alise says:

  flaks at dere ikke skal ha menneskebarn, for de hadde ikke hatt store problemer med å forfalske den der…

 4. Vibeke says:

  Typisk legeskrift! Hehe
  Beauty

 5. Line B. says:

  Haha!! Cool Begynner dere å matche hverandre, starter det alltid med farge, så ender man opp med å kjøpe like klær til hverandre. Unisex, vettu! Silly

 6. Malin says:

  Haha Smile men ang den signaturen….klarer du virkelig ikke se at det blant annet er en r og i osv inni der? whaaaat….

  Min nr 1 irritasjon med min andre halvdel er at han alltid avslutter et argument med “det MÅ du være enig i” …..vet du…jeg MÅ ikke en dritt jeg….

 7. Regine says:

  Hahahaaaa! Digger den signaturen!

 8. Trudelutten says:

  Haha gøyeste innlegget Grin

 9. martine says:

  Ler meg ihjel av no 4!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette